Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Η Αρσεναλ κοιτάζει τον Κουμορτζί


Εναν τίτλο με τον Πανιώνιο θέλει ο Κουμορτζί Ο Μπενάρντ Κουμορτζί έχει "αναγκάσει" ανθρώπους της Αρσεναλ να έρθουν στη χώρα μας για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Οι εμφανίσεις του Γκανέζου άσου του Πανιωνίου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των "κανονιέρηδων", όπως τόνισε ο αρχισκάουτερ των Αγγλων, Στιβ Ρόουλει.

"Ο Κουμορτζι διαθέτει κάποια καλά χαρίσματα, τα οποία μπορί να τα αναδείξει η Αρσεναλ. Εχει το ιδανικό ύψος, όπως άλλωστε οι περισσότεροι αφρικανοί ποδοσφαιριστές, ενώ μπορεί να "διασπάσει" την αντίπαλη άμυνα και να την πιάσει στον "ύπνο" ερχόμενος από πίσω. Με τις ικανότητες που διαθέτει στο σκοράρισμα, συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους παίκτες στην Ελλάδα και εύκολα μπορεί να πετύχει 12-15 γκολ τη σεζόν στην Αγγλία αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή. Όταν διαθέτεις ποιότητα στο παιχνίδι σου και είσαι καλός ποδοσφαιριστής, τότε τα γκολ έρχονται εύκολα", τόνισε ο σκάουτερ της Αρσεναλ.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Τζερόμ Αντερσον αποκάλυψε ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Κουμορτζί και επίσημα, καταθέτοντας πρόταση, ενώ τον ποδοσφαιριστή θέλει και ο ΠΑΟΚ. Αυτά τουλάχιστον, αναφέρει ξένη ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: