Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

"Θετικός για ΑΕΚ ο Καστίγιο!"

http://www.sport.gr/files/news/2010-04-16/1271456880_segundocastillo_250x.jpgΟ Μίροσλαβ Νεστέροβιτς που εκπροσωπεί τον 28χρονο διεθνή, με δηλώσεις του μίλησε για τις σχέσεις του με τον Μπάγεβιτς, την περίοδο που ο τελευταίος ήταν προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα και φυσικά για την πιθανότητα να φορέσει ο Καστίγιο τα κιτρινόμαυρα.

"Δεν μας έχει πάρει κανείς τηλέφωνο από την ΑΕΚ, μόνο δημοσιεύματα διαβάζω. Αν συμβεί αυτό όμως, είμαστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας", δηλώνει ο Νεστέροβιτς αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Καστίγιο.

Ο σέρβος, μιλά με τα καλύτερα λόγια και για τον συμπατριώτη του, Ντούσαν Μπάγεβιτς. "Εχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Μπάγεβιτς. Είμαστε φίλοι και μιλάμε συχνά. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και ένας φανταστικός προπονητής. Με αυτόν άλλωστε ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Μεγάλος κόουτς, πραγματικά".

Για το αν ο Καστίγιο θα επέλεγε την Ελλάδα μετά την εμπειρία της Premier League, είπε: "Αφαλώς, γιατί όχι; Δεν έχουμε καμία πρόταση στα χέρια μας βέβαια, αλλά σίγουρα ο Καστίγιο θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον Μπάγεβιτς που τον εκτιμά ιδιαίτερα. Με αυτόν έκανε σπουδαία χρονιά στη Σερβία.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε πρόταση, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι αν μας πάρουν τηλέφωνο από την ΑΕΚ και μας κάνουν μια συμφέρουσα πρόταση, ασφαλώς και θα την εξετάσουμε πολύ σοβαρά και γιατί όχι, ίσως οι δρόμοι του Καστίγιο και του Μπάγεβιτς ξανασμίξουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: