Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Έξαλλος ο Σάντος, έβαλε τις φωνές στους παίκτες!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_gBlbXt03xY.jpgΔιπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για την τελευταία αγωνιστική της Σουπερλίγκα.Ο Φερνάντο Σάντος έγινε έξαλλος στην πρωινή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του, επειδή δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες που τους έδινε. Ο Πορτογάλος τεχνικός τους έβαλε τις φωνές και ζήτησε να ξανακάνουν τις ασκήσεις με την ένταση και την προσοχή που αυτός ήθελε.

Το ξέσπασμά του αυτό έκανε τους παίκτες του «δικεφάλου» να τα χάσουν προς στιγμή, αφού δεν τον είχαν ξαναδεί έτσι. Στην απογευματινή προπόνηση το κλίμα άλλαξε άρδην και ήδη, όλοι στο «στρατόπεδο» του «δικεφάλου» πήραν το μήνυμα ότι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη δεν πρέπει να πάρει τη μορφή τυπικού χαρακτήρα, γιατί όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για τη μάχη των πλέι οφ.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Σάντος προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους Κρητικούς με σύστημα 4-4-2 και συγκεκριμένα να ξεκινήσει με τους Χαλκιά, Αραμπατζή δεξιά και Λίνο αριστερά, Μαλεζά και Σαβινί στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο χώρο του κέντρου θ’ αγωνιστούν οι Βιτόλο, Γκαρσία, Σορλέν και Βιερίνια, ενώ στην κορυφή της επίθεσης δίπλα στον Μουσλίμοβιτς έβαλε τον Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: