Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Super League: Έβρεξε" πρόστιμα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα μοίρασε πρόστιμα στο πλαίσιο των αγώνων της 29ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 25.000 ευρώ πρόστιμο, η Ξάνθη με 23.000 ευρώ και ο Γιώργος Κασναφέρης με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. Πιο αναλυτικά οι κλήσεις:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Γ.Κασναφέρη ( εκπρόσωπο) : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της κ. Γ. Κασναφέρη : επιβάλλει στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη συνολική χρηματική ποινή είκοσι τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον εκπρόσωπο κ. Γ. Κασναφέρη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 28η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Λάρισα : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 26η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Ν. Κεχαγιά (προπονητή) : Για τη συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη κ. Ν.Κεχαγιά : απαλλάσσονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: