Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Για πάντα «μπέμπης» ο Σκόουλς

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Πολ Σκόουλς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανανέωσαν την συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, σύμφωνα με ανακοίνωση των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο πολύπειρος κοκκινομάλλης μέσος παρότι διανύει το 35ο έτος της ζωής του, με 34 συμμετοχές και έξι γκολ την φετινή χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει στα βασικά πλάνα του τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων» Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Πολ θα μείνει και του χρόνου μαζί μας. Η φόρμα του την φετινή σεζόν παραμένει στα γνωστά, υψηλά επίπεδα. Υπήρχαν φήμες για απόσυρση του από την ενεργό δράση, όμως, δείχνει να απολαμβάνει ακόμη τις προπονήσεις και τους αγώνες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκοτσέζος προπονητής.

Από την πλευρά του ο Άγγλος διεθνής δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους φιλάθλους της ομάδας που συνεχίζουν με στηρίζουν».

Ο Σκόουλς έχει πάνω από 400 συμμετοχές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει κατακτήσει δύο Champions League, εννιά πρωταθλήματα Premier League, τρία Κύπελλα Αγγλίας και δύο League Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια: