Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Πανιώνιος : Άρσεναλ,"αιώνιοι" και ΠΑΟΚ για Κουμορτζί

http://www.sport24.gr/ast/cov/ko/koumortzi_2009_12_12_19_36_3_b.jpgΕνδιαφέρον για την απόκτηση του Μπενάρντ Κουμορτζί έχει δείξει η Άρσεναλ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ιστοσελίδα της Γκάνας. Οι "κανονιέρηδες" παρακολουθούν την εξέλιξη του Αφρικανού μέσου τα τελευταία δύο χρόνια και έχουν πειστεί για τις ικανότητες του. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας του Λονδίνου, Στειβ Ρόουλεϊ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Γκανέζο άσο των "κυανέρυθρων" και υποστήριξε ότι μπορεί να σημειώσει 12-15 γκολ σε μία σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

"Ο Κουμορτζί έχει ιδιαίτερες ικανότητες τις οποίες η Άρσεναλ μπορεί να εκμεταλλευτεί. Έχει μεγάλο ύψος όπως πολλοί Αφρικανοί που έρχονται στην Άρσεναλ και περισσότερα απ΄όλα έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να "σπάει" κάθε άμυνα με τις επιθετικές του αρετές.

Ακόμη και αν το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όσο το Αγγλικό, η συνέπεια και η νοοτροπία του είναι εντυπωσιακή και αξίζει προσοχής", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας μάλιστα πρόσθεσε:"Οι ικανότητες του στο σκοράρισμα τον καθιστούν ως έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα και εύκολα μπορεί να πετύχει 12-15 γκολ στην Αγγλία αν και είναι μέσος γιατί αν υπάρχει ποιότητα γύρω σου, ως καλός παίκτης το να σημειώσεις τέρματα γίνεται πολύ εύκολο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε το δημοσίευμα αντίπαλοι της Άρσεναλ για την απόκτηση του Κουμορτζί είναι ο Ολυμπιακός,ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.Ο μάνατζερ του παίκτη, Ζερόμ Άντερσον μάλιστα τόνισε:

"Είμαι γνώστης του ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό αλλά οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του

Δεν υπάρχουν σχόλια: