Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

«Είμαστε Ηρακλής, παίζουμε για τον Ηρακλή»

«Είμαστε Ηρακλής, παίζουμε για τον Ηρακλή»

Γνωρίζοντας και ο ίδιος τα όσα παρασκηνιακά ακούγονται για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη, ο Ανδρέας Παντελή, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε στους παίκτες. Τους προέτρεψε να αγωνιστούν όπως σε κάθε ματς για τη νίκη και για τον Ηρακλή.

Ο Κύπριος παράγοντας των «κυανόλευκων» θέλησε να τοποθετηθεί ενώπιον των ποδοσφαιριστών και να θέσει ένα τέλος σ’ όλα όσα ακούγονται γύρω από την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας. Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Παντελή είπε στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στα αποδυτήρια: «Πάμε μπροστά. Κοιτάμε μπροστά. Δε με ενδιαφέρει τι έχει γίνει ή όχι στο παρελθόν και δε μας ενδιαφέρει τι συμφέρον έχει η μία ομάδα, τι συμφέρον έχει η άλλη. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αυτό» ήταν τα πρώτα του λόγια.

«Να το ευχαριστηθείτε»

Συνεχίζοντας, ο Ανδρέας Παντελή υπογράμμισε: «Να παίξετε μπάλα, να το ευχαριστηθείτε. Κλείστε τ’ αυτιά σας σε κάθε φημολογία που βγαίνει γύρω από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς είμαστε Ηρακλής, παίζουμε για τον Ηρακλή και τη νίκη» είπε συμπληρώνοντας και θέλοντας να τονώσει το ηθικό της ομάδας. Να συγκεντρωθούμε στον αγώνα και να πάμε με δύναμη και αποφασιστικότητα για τη νίκη, κλείνοντας με το καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας και είναι απόλυτος. Έγινα ξεκάθαρος;» ρώτησε τέλος προς τους παίκτες, για να πάρει καταφατική απάντηση.

«Η ιστορία γράφεται στο χόρτο»

Χθες η «Αυτόνομη Θύρα 10″ πήρε θέση ενόψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού, παραθέτοντας ένα βίντεο με στιγμές από την υπερπροσπάθεια της ομάδας το 2007 και την επίτευξη του τότε «στόχου». Υπογράμμισε στη συνέχεια πως: «Δε μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Ο Ηρακλής θα παίξει για την 102χρονη ιστορία του, για τον Ημίθεο στο στήθος, για τη φανέλα και τον κόσμο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: