Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Όλα όσα κρατούν τον Ερνέστο!!

Στον πάγκο του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια ακόμα θέλει να βλέπει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Διαβάστε τα στοιχεία που εκτίμησε στον Βάσκο ο πρόεδρος των Πειραιωτών.

Όλα όσα κρατούν τον Ερνέστο!
1) Η ταυτότητα γράφει... Βαλβέρδε!

Είναι φανερό πλέον πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει το δικό του «στίγμα» στον Ολυμπιακό αλλά και μια συγκεκριμένη... ταυτότητα στον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων».
Το συγκεκριμένο στοιχείο είναι και αυτό που έχουν εκτιμήσει πιο πολύ απ' όλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του, ενώ πλέον θεωρούν πως με τον «Τσινγκούρι» στο τιμόνι η ομάδα μόνο... καλύτερη μπορεί να παρουσιαστεί στο μέλλον.

Ο Βαλβέρδε έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες, η οποία συμβαδίζει με τον ισπανικό τρόπο παιχνιδιού, τρόπο που ο πρόεδρος των Πειραιωτών είχε στο μυαλό του από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να δώσει τα «κλειδιά» στον Βάσκο προπονητή.

Ο Ολυμπιακός «πνίγει» τον αντίπαλο, πρεσάροντας ψηλά τους αντιπάλους του και τους αναγκάζει στο να υποπέσουν σε λάθη, τα οποία μπορούν να φέρουν το γκολ. Ένα άλλο στοιχείο παιχνιδιού που πιστώνεται στον Βαλβέρδε είναι ο γρήγορος ρυθμός που αγωνίζεται η ομάδα, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: