Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Μακράν ο καλύτερος ξένος στην Ελλάδα ο Βιεϊρίνια"

Ο Ντανιέλ Μπατίστα ήταν ο πρώτος "νατουραλιζέ" παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και τοποθετήθηκε για το θέμα που προέκυψε με το ενδεχόμενο της κλήσης του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη "γαλανόλευκη", μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.
"Μακράν ο καλύτερος ξένος στην Ελλάδα ο Βιεϊρίνια"
Αρχικά είπε στο "Αθλητικό Metropolis": "Ο Βιεϊρίνια είναι μακράν ο καλύτερος ξένος που βρίσκεται στην Ελλάδα. Εχει τα πάντα. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Θα είναι πολύ θετικό αν παίξει στην Εθνική, νομίζω θα βοηθήσει. Οταν είσαι σε μια χώρα από μικρός δένεσαι με το έθνος, με τον κόσμο. Πρέπει να γίνει αυτό με τον Βιεϊρίνια, ακούγεται πολύ καλό γιατί είναι σοβαρό παιδί και καλός χαρακτήρας και οι καλοί χαρακτήρες έχουν διάρκεια στο ποδόσφαιρο".
Πρόσθεσε πως: "Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που τον έχει στις τάξεις του, έχει πολλά θετικά στοιχεία. Μπορεί να ξεχωρίσει αν παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Εχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Εθνική Πορτογαλίας, εφόσον, όμως, δεν τον φωνάζουν γιατί όχι να μην παίξει στην Ελλάδα, που θα είναι και σταρ της ομάδας. Θα είναι καλό για αυτόν να αποκτήσει διεθνή φήμη. Για μένα τότε ήταν πρωτόγνωρο, δεν το πίστευα ποτέ ότι μπορούσα να ενταχθώ σε άλλη εθνική ομάδα".
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: