Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Γιώργος Καλύβας για τον ΠΑΟΚ-"Δεν θέλουμε σωτήρες που θα μας... βουλιάξουν"

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ για την επίσημη ενημέρωση για τα οικονομικά πεπραγμένα της διοίκησης Ζαγοράκη και ο παλιός πρόεδρος του "Δικεφάλου", Γιώργος Καλύβας, τοποθετήθηκε σχετικά.
"Δεν θέλουμε σωτήρες που θα μας... βουλιάξουν"
Ο Γιώργος Καλύβας μίλησε στο "Αθλητικό Μetropolis" για το πόρισμα του ορκωτού λογιστή και την ανάδειξη νέας διοίκησης Πρωτοδικείου.

"Εγώ ως παλαιότερος παράγοντας, είμαι πάντα με την εκάστοτε διοίκηση. Πάντα θέλω να βοηθάω κι όχι να δημιουργώ προβλήματα. Θα κρίνω τη νέα διοίκηση που θα συσταθεί ανάλογα με το ρόλο της. Δηλαδή αν θα έχει διαχειριστικό ρόλο ή θα είναι κάποιοι άνθρωποι με οικονομική ευχέρεια.
Πάντως πρέπει πρώτα να μάθουμε κάποια πράγματα και μετά να κρίνουμε. Δηλαδή γιατί παραιτήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ., ποιοι θα μπουν, τι θα έχουν να προσφέρουν στην ομάδα και άλλα.
Δεν θέλουμε σωτήρες που παρουσιάστηκαν και έφεραν φρούδες ελπίδες ή άλλοι που μας… βούλιαξαν.
Η νυν διοίκηση δεν φταίει για αυτά που παρέλαβε, μια και κληρονόμησε σαν δαμόκλειο σπάθη στο λαιμό του σωματείου τα χρέη. Αυτή η διοίκηση, όμως, με τη μεγάλη αποδοχή που είχε, μπορούσε να κάνει μεγάλα πράγματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλιός πρόεδρος των Θεσσαλονικιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: