Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ατρόμητος ο Οικονόμου!

Παίκτης του περιστεριώτικου συλλόγου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Βαγγέλης Οικονόμου.
Ατρόμητος ο Οικονόμου!
Η σχετική ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Οικονόμου. Ο ποδοσφαιριστής, που έκανε χρήση του δικαιώματός του κι έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Βαγγέλης Οικονόμου -αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών συλλόγων της Σούπερ Λίγκας- τόνισε τα εξής για την ένταξή του στο δυναμικό του Ατρόμητου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες και από τις καλύτερα οργανωμένες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επέλεξα τον Ατρόμητο γιατί οι στόχοι του συμβαδίζουν με τους δικούς μου και θα μου δώσει την ευκαιρία να δείξω την αξία μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Επιπλέον τον επέλεξα γιατί έχει ένα πρόεδρο τον κύριο Σπανό για τον οποίο όλη η Ελλάδα γνωρίζει πόσο καλός παράγοντας είναι αλλά και γιατί ο προπονητής κύριος Δώνης υποστηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Ατρόμητος είναι άλλωστε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας που έχει τη φιλοσοφία να εμπιστεύεται τους νέους παίκτες και κυρίως τους Έλληνες».

Και ο Βαγγέλης Οικονόμου, πήρε το νούμερο «3» στη φανέλα του, κατέληξε: «Μπαίνοντας στην οικογένεια του Ατρόμητου οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό μου μεγαλώνουν. Μέσα από τις διακρίσεις της ομάδας θέλω να διακριθώ κι εγώ, να κάνω μια καλή χρονιά και να δεχθώ την κλήση από την Εθνική ομάδα μέσα από τον Ατρόμητο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο γιατί από την πρώτη προσέγγιση που κάναμε, διαπίστωσα ότι με θέλουν πραγματικά στην ομάδα.
Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλο σύλλογο που αποδεικνύεται από τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο και το διαπίστωσα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εύχομαι να είναι πάντα δίπλα μας και να μας στηρίζει».

Ο Βαγγέλης Οικονόμου γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1987 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού αμυντικού. Την περίοδο 2004-05 φόρεσε τη φανέλα της Κορίνθου (Δ’ Εθνική) και την επόμενη χρονιά σε Ιωνικό (Α’ Εθνική) και Θύελλα Πατρών (Γ’ Εθνική). Ο Άγιος Δημήτριος (Γ’ Εθνική) αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό (2006-07) για να επιστρέψει στον Ιωνικό (Β’ Εθνική) τις περιόδους 2007-2009. Το καλοκαίρι του 2009 μεταπήδησε στην Καβάλα. Συνολικά έχει 29 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 51 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 38 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: