Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Έχουν χάσει την μπάλα"

O Λάκης Παπαϊωάννου υποστήριξε πως αν πέσει κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης, τότε ο Ηρακλής θα πρέπει να πάρει τη θέση του στην Super League.
"Έχουν χάσει την μπάλα"
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παπαϊωάννου στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero:
"Λόγω του οτι έφτασα σε σημείο να γίνομαι γραφικός επειδή μιλάω σε πολλά ΜΜΕ ούτως ώστε να υπερασπιστώ τον Ηρακλή και το δίκαιο αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω, ωστόσο θα κάνω μια εξαίρεση για να πω σήμερα τα πάντα. Θα σας πω δυο πράγματα. Στο δικαστήριο στην κουβέντα που έγινε πριν από τα στημένα, άνθρωπος του Αστέρα Τρίπολης έλεγε να πέσουμε καλύτερα από αυτούς γιατί ούτως η άλλως θα πέσουμε κατηγορία. Επίσης στον Πιλάβιο όταν πήγαμε μας είχε πει πως έχει όλη την καλή διάθεση αλλά έπρεπε πρώτα να τελειώσουμε με το δικαστήριο. Ειρωνεία στο φουλ.
Στα δικαστήρια...Στο πρώτο δεν μας έδινε απάντηση ο δικαστής και μετά από μισή ώρα είδαμε την απόφαση στο ίντερνετ. Στο δεύτερο δικαστήριο...η παρωδία.
Και ρωτάω εγώ τώρα...Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας που μπορεί να ελέγξει το τι γίνεται στην ΕΠΟ;
Επίσης σε δικαστήριο αναγκάστηκε ο πρόεδρος να πει πως υπάρχει το θέμα με την πλαστή ενημερότητα. Πάντως όλοι εμείς κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για τον Ηρακλή...και τώρα δικαιωνόμαστε άτυπα βλέποντας τον Αστέρα να πέφτει κατηγορία γα τα στημένα.
Μάλιστα στο δεύτερο δικαστήριο όλοι ήθελαν να σωθεί ο Ηρακλής έτσι ώστε να πέσει από την Ε.Ε.Α. και στην συνέχεια να ανέβει στην θέση του ο Λεβαδειακός.
Ένα θα πω... Έχουν χάσει την μπάλα. Μια ομάδα Β` εθνικής δεν ξέρει αν θα παίζει στην Β` ή στην Γ`...Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε να παίξει με την ομάδα Α, Β, Γ...Όλα αυτά είναι τραγικά!
Πάντως αν πέσει ο Αστέρας οριστικά αυτός που πρέπει αυτόματα να πάρει τη θέση του στην Super League δεν είναι άλλος από τον Ηρακλή, καθώς η ομάδα της Τρίπολης ήταν αυτή που του πήρε την θέση. Βέβαια για όλα αυτά ο πρόεδρος του Ηρακλή κάνει κάποιες κινήσεις αλλά δεν μπορεί να βάλει ξανά στο κόλπο τον κόσμο...καθώς αυτός κουράστηκε, απήυδισε και αηδίασε. Δεν μπορεί να κάνει άλλα. Όσο βοήθησε βοήθησε και το έκανε με το παραπάνω ακόμα και οικονομικά.
Και μιας και τα λέμε όλα τώρα να σας πω πως ένας δικός μου, μου είπε να πάει στον κ. Κανελλόπουλο τον δικηγόρο γιατί θα μας βοηθήσει πολύ και όταν πηγαίναμε εμείς είδαμε να φεύγουν από το γραφείο του οι άνθρωποι του Αστέρα. Μετά κάναμε μια συζήτηση με τον κ. Κούγια και αυτός μας είπε ναι μεν αλλά. Όλα ήταν στημένα.
Αν έχεις λεφτά κάνεις ότι θες στην Ελλάδα. Αυτή είναι η Ελλάδα".
Στην συνέχεια ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε:
"Ο Ηρακλής έπεσε για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου; Δηλαδή ο Αστέρας δεν το δυσφήμησε; Για αυτό έπεσε κατηγορία τώρα;
Πάντως ένα ξέρω. Ο Ηρακλής είναι πολύ αγαπητή ομάδα και κανένας φίλαθλος δεν χάρηκε με τον υποβιβασμό του με αυτόν τον τρόπο".
Για το αν έπρεπε να στηρίξουν τον Ηρακλή ο ΠΑΟΚ και ο Αρης:
"Περιμέναμε κάποια στήριξη από αυτούς. Βέβαια από την άλλη ο Άρης έπρεπε να παίζει Ευρώπη και να διεκδικεί αποζημίωση με τα όσα έγιναν με τον Βόλο και που του στέρησε έτσι την Ευρώπη. Όσο για τον ΠΑΟΚ φέτος που θέλει να χτυπήσει πρωτάθλημα και επειδή είναι δυνατός θα τον βοηθούσε πιο πολύ να υπήρχαν ακόμη δυο ομάδες στην Θεσ/νικη που θα μπορούσαν να κόψουν βαθμούς από τον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ".
Για τα διοικητικά και τους φιλάθλους:
"Οι φίλαθλοι είναι στην κερκίδα και εκεί πρέπει να μείνουν. Όχι να διοικήσουν γιατί δεν μπορούν. Επίσης να σας αναφέρω και κάτι τελευταίο πως όταν κέρδισε ο Ηρακλής τον ΟΣΦΠ την πρώτη αγωνιστική είχα πει στον πρόεδρο του Ηρακλή τότε τον κ. Τάκη να ψάξει να βρει άτομα να διοικήσουν τον Ηρακλή και μου απάντησε πως είναι τιμή του που είναι πρόεδρος της ομάδας. Τότε του απάντησα πως ή είναι λαμόγιο και προσπαθεί να βγάλει λεφτά από τον Ηρακλή ή είναι πλούσιος και δεν τον νοιάζουν τα λεφτά και όλο αυτό γιατί ο Ηρακλής δεν ειχε λεφτά να πληρώνει πρόεδρους κτλ. Χωρίς να μου απαντήσει. Και μετά έγιναν ότι έγιναν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: