Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

(Και) το MEGA για Europa League;

Δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να μπει στην διαδικασία διεκδίκησης του Europa League το MEGA.
(Και) το MEGA για Europa League;
Απ' την Δευτέρα έχουμε γράψει ότι δεν είναι απίθανο και αυτό το κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων να πάει στη Nova, καθώς δεν υποχρεώνει κανείς την ΤΕΑΜ να επιλέξει, ντε και καλά, ελεύθερης εμβέλειας κανάλι.
Μπορεί, λοιπόν, να είναι και εδώ η Nova. Οσο περνούν οι μέρες, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες για τον ΑΝΤ1, αλλά και για τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να μπει στην διαδικασία διεκδίκησης το MEGA.
Το MEGAλο κανάλι (σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες) ενδιαφέρθηκε στον (κατ' αρχήν) διαγωνισμό και για το Europa League (αν και εφόσον δεν προχωρούσε του Champions League), οπότε μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες πιθανώς να προκύψει θέμα με το μέρος των δικαιωμάτων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης,
Τονίζουμε πως στους φακέλους με τις προσφορές που καταθέτουν τα κανάλια στον διαγωνισμό της ΤΕΑΜ, εννίοτε προκύπτουν σύνθετα ενδιαφέροντα που αφορούν στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Europa League.
Δραματικές εξελίξεις στον "Φίλαθλο"
Τούτη την ώρα συνεδριάζει το Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ (αποτελείται απ' τους εκπροσώπους εργαζομένων στα ΜΜΕ) και θα πρέπει να τονιστεί πως θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει από τότε που διεξήχθησαν οι εκλογές της ΕΣΗΕΑ (25-26/5), καθως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα συγκροτήθηκε προεδρείο στο συνδικαλιστικό όργανο.
Στο Μεικτό συζητείται και το θέμα του "Φίλαθλου", αλλά σύμφωνα με νεώτερες εξελίξεις, ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας, Γιώργος Κουρής ακύρωσε την συμμετοχή του στην απογευματινή συνάντηση με το διασωματειακό και την τριμελή αντιπροσωπεία των εργαζομένων.
Μάλιστα, τα όσα λέει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουρής για τις διαθέσεις του σχετικά με το μέλλον του "Φίλαθλου" δεν είναι θετικά. Κοντολογίς, οι εξελίξεις είναι δραματικές και σήμερα αναμένεται να υπάρξει μία πρώτη εικόνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: