Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Έλληνες, υπάρχει και ο Κουφός!!

Ο Τόνι Πάρκερ πήγε στη Βιλερμπάν, ο Νικολά Μπατούμ στην Νανσί, ο Ρούντι Φερνάντεθ στην Ρεάλ, ο Ερσάν Ιλιασόβα στην Εφές, ο Αντρέι Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ.
Έλληνες, υπάρχει και ο Κουφός!
Οι Ευρωπαίοι του ΝΒΑ επιστρέφουν στην Ευρώπη ελέω λοκ άουτ και το κάνουν στις ομάδες της πατρίδας τους. Πάρκερ και Μπατούμ στη Γαλλία, Φερνάντεθ στην Ισπανία, Ιλιασόβα στην Τουρκία, Κιριλένκο στη Ρωσία.
Έχει και η Ελλάδα το δικό της NBAερ, αλλά μέχρι τώρα ουδείς ασχολείται. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ξεκαθάρισαν πως δεν θα πάρουν παίκτη δίχως να γνωρίζουν πόσο θα τον κρατήσουν, οι άλλοι δεν σκέφτονται καν τέτοιο ενδεχόμενο.
Κι όμως, ο Κώστας Κουφός θέλει να παίξει στην Ευρώπη και, για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, στην Ελλάδα. Όσο κρατάει το λοκ άουτ στο ΝΒΑ, μπορεί μόνο να προπονείται και ο ομογενής σέντερ διψάει για δράση. Γι αυτό και ψάχνεται να έλθει στην χώρα μας.
Ναι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος παίκτης ρωτάει να μάθει αν μπορεί να παίξει στην Ελλάδα και μένει να δούμε αν θα εμφανιστεί ενδιαφερόμενος.
Εδώ που τα λέμε μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μπορούν να πληρώσουν την ασφάλεια και ό,τι άλλο χρειάζεται. Δίχως το κόστος να είναι μεγάλο. Λέτε;

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: