Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Πρόστιμο και ...αυτομαστίγωμα!!

Πρωτοτύπησε ο Τσιώλης. Όχι μόνο έβαλε πρόστιμο στους παίκτες του Άρη για την εμφάνιση του αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη, αλλά τιμώρησε και τον εαυτό του! Διαβάστε πώς...

Πρόστιμο και ...αυτομαστίγωμα!
O Σάκης Τσιώλης λοιπόν, αποφάσισε να δώσει το καλό παράδειγμα στους παίκτες του και να κάνει κάτι, που εδώ στην Ελλάδα δεν βλέπουμε και πολύ συχνά...

Έτσι, εκτός από το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που επέβαλε στους παίκτες του Άρη και το ανακοίνωσε λίγο πριν την σημερινή απογευματινή προπόνηση, τιμώρησε και τον... εαυτό του για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ειδικότερα για την εικόνα της ομάδας στο ματς με την Ξάνθη.

Ο Έλληνας τεχνικός εισηγήθηκε στην διοίκηση να επιβληθεί πρόστιμο και στον ίδιο (10.000 ευρώ), θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο ότι για τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας φταίνε όλοι ανεξαιρέτως.

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε- πριν την σημερινή απογευματινή προπόνηση- στους ποδοσφαιριστές ότι εισηγήθηκε στην διοίκηση της ΠΑΕ πρόστιμο ύψους 30.000 για ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα (τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές). Με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, ο ίδιος ο προπονητής θα πληρώσει τις 10.000 ευρώ και αναλογικά οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη τις υπόλοιπες 20.000 ευρώ». 

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: