Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"΄Κόλλησα΄με τον ΟΦΗ"

Ο Νίκος Αναστόπουλος συμπλήρωσε έναν χρόνο στον ΟΦΗ και μίλησε για το "δέσιμο" του με την ομάδα και για τη μέχρι τώρα πορεία του στον πάγκο των Κρητικών.
"΄Κόλλησα΄με τον ΟΦΗ"
Μιλώντας στο Gentikoule για την συμπλήρωση ενός χρόνου στον πάγκο της ομάδας είπε ότι «το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι εκπληρώσαμε τον στόχο που είχαμε θέσει. Είμαι χαρούμενος που η παρουσία μου στον ΟΦΗ συνδυάστηκε με την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ».
Όσον αφορά την δική του παρουσία που δείχνει να έχει βρει στον ΟΦΗ το «λιμάνι» του υπογραμμίζει ότι «το θέμα είναι να «κολλάς» με τη νοοτροπία του συλλόγου και αυτό συνέβη με εμένα. Στον ΟΦΗ βρήκα τις κατάλληλες συνθήκες και μου δόθηκε η ευκαιρία για να δουλέψω όπως πρέπει».
Πάντως, κράτησε χαμηλούς τόνους για την φετινή σαιζόν και είπε ότι «ο προπονητής δεν είναι για να κάνει δηλώσεις αλλά για να δουλεύει μέσα στο γήπεδο. Ένας δεν πετυχαίνει τίποτα. Τον στόχο της ανόδου τον πετύχαμε όλοι μαζί. Από την στιγμή που βάλαμε στόχο την άνοδο και τα καταφέραμε, σημαίνει ότι πετύχαμε».
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: