Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Πεπεισμένος ότι θα πάμε στο EURO"

Σίγουρος πως η Εθνική μας ομάδα θα δώσει το "παρών" στην τελική φάση του Euro 2012, που θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, εμφανίσθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
"Πεπεισμένος ότι θα πάμε στο EURO"
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη "SportDay":
Για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του: «Η αποθεραπεία μου έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό και είμαι πλέον καλά. Έχω αφήσει πίσω μου τον τραυματισμό μου και βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση».
Για το που θα αφιερώσει την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Αν προκριθούμε θα το αφιερώσω σε όλα τα μέλη της ομάδας, αλλά και στον Σωτήρη Νίνη που περνάει μία δύσκολη περίοδο λόγω του σοβαρού τραυματισμού του».
Για το αν η Εθνική θα καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο» για τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας: «Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα το καλοκαίρι θα βρίσκεται στα τελικά του Euro 2012. Εύχομαι μάλιστα, δηλαδή κερδίζοντας την Κροατία στον αγώνα της Παρασκευής. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί για άλλη μία φορά μέσα στο γήπεδο».
Για την πρόθεση του Σοφοκλή Πιλάβιου να κάνει πρόταση ανανέωσης στον Φερνάντο Σάντος: «Κατά την προσωπική μου άποψη, είναι η σωστή επιλογή. Θεωρώ ότι ο κ. Σάντος είναι κατάλληλος γι’ αυτή τη θέση και ως προπονητής και ως άνθρωπος. Με τη σοβαρότητα και τις γνώσεις του μπορεί να προσφέρει πολλά».
Για την παρουσία του κόσμου στο κρίσιμο ματς με την Κροατία: «Δεν συνηθίζω να καλώ τον κόσμο στο γήπεδο, ωστόσο αυτό θα είναι ένα αντικειμενικά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρασε πολλά εσχάτως και νομίζω ότι οι φίλαθλοι που αγαπούν το άθλημα θα έρθουν στο γήπεδο».
Για τις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού με τον Ολυμπιακό: «Πράγματι, κάποιο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με τον μάνατζέρ μου, αλλά από εκεί και πέρα, για λόγους που δεν έχουν πια σημασία, εν τέλει το θέμα δεν προχώρησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: