Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Στις χαρές και στις λύπες μαζί"

Τόσα χρόνια στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο Μάικ Μπατίστ έχει γίνει πλέον... Έλληνας φίλαθλος της ομάδας. "Πάντα υπάρχει κίνητρο. Στις καλές και κακές στιγμές πλάι μας οι οπαδοί".
"Στις χαρές και στις λύπες μαζί"
Ο Αμερικανός άσος πήρε μέρος στη media day που διοργάνωσαν οι "πράσινοι" και μίλησε για διάφορά θέματα ενόψει της νέας σεζόν.
Αναλυτικά:
Για το πως αισθάνεται που βρίσκεται όλα αυτά χρόνια στην ομάδα:«Οι άνθρωποι εδώ σου φέρονται τόσο καλά και νοιώθω πολύ καλά, υπέροχα».
Για την νέα σεζόν:«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την νέα σεζόν, γιατί η ομάδα ταλαιπωρείται άλλωστε και από τραυματισμούς. Όταν προπονηθούμε όλοι μαζί, θα πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλά, να το βγάλουμε στο παρκέ και να προσπαθήσουμε σκληρά».
Για τον τραυματισμό του:«Θέλει υπομονή. Δεν μου αρέσει να προπονούμαι μόνος μου. Κάνω τις θεραπείες μου και θα γυρίσω μόλις είμαι 100% έτοιμος».
Για το αν παρακολούθησε τον Ολυμπιακό:«Ναι τον είδα. Είναι νωρίς για να πεις κάτι για μια άλλη ομάδα καθώς η pre-season δεν σημαίνει τίποτα».
Για το πως αντλεί κίνητρο μετά από τόσες σεζόν:«Το κίνητρο δεν αλλάζει ποτέ. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Είναι σκληρός ο δρόμος και χρειάζεται προσπάθεια για να γίνεις πρωταθλητής. Θα δούμε μέσα στην χρονιά τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση και να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».
Για τους νέους παίκτες της ομάδας:«Πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου. Παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και κερδίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Θα πρέπει να τους δείξουμε μέσω των προπονήσεων ότι δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε έναν προπονητή που σε πιέζει για να πάρει το 100% των δυνατοτήτων σου και πρέπει να το πάρουν ως επαγγελματίες. Ελπίζω να τους βοηθήσω».
Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού:«Όπως κάνουν πάντα, έτσι ελπίζω και φέτος να μας υποστηρίζουν και να έρχονται στο γήπεδο. Ξέρω ότι θα το κάνουν και στις καλές και στις κακές στιγμές. Γι' αυτό άλλωστε η σχέση μας είναι τόσο καλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: