Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Άλλο πράγμα ο Κόμπε, άλλο ο Κιριλένκο!!

Την ώρα που ο Σαμπατίνι, ο ιδιοκτήτης της Βίρτους παλεύει να κάνει πραγματικότητα ένα δικό του όνειρο που δεν συμμερίζονται πολλοί, η ΤΣΣΚΑ έριξε την τελευταία (;) βόμβα για φέτος στην Ευρώπη και την απολαμβάνει χωρίς παρατράγουδα.
Άλλο πράγμα ο Κόμπε, άλλο ο Κιριλένκο
Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης...
Ο Ιταλός παραδέχεται δημοσίως από την πρώτη μέρα ότι πάει να κάνει… το κομμάτι του. Δεν τον νοιάζει αν θα είναι ένα ματς, ένας μήνας ή… μια ώρα που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του ο απόλυτος σταρ. Λέει ότι τον νοιάζει να γραφτεί αυτό στην ιστορία. Εννοεί ότι τον νοιάζει να προλάβει να ξεπουλήσει τα αναμνηστικά που έχει παραγγείλει και τα οποία άρον άρον έβγαλε σε κιόσκια στην πόλη για να μην του μείνουν αμανάτι.

Οι Ρώσοι αντίθετα, πήραν ένα παίκτη που… και Ρώσος είναι και την ομάδα ξέρει και τα λεφτά καλύφθηκαν από χορηγό και θα πάνε σε φιλανθρωπίες, άρα δεν είναι «αρπαχτή». Το κυριότερο όμως, πήραν έναν παίκτη με πολύ σοβαρές πιθανότητες να μείνει και τα τρία χρόνια του συμβολαίου που υπέγραψε και όχι να μπει στο πρώτο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ αν κάποια μέρα ακούσει ότι έληξε το λοκ άουτ.

Στο δια ταύτα λοιπόν, η Βίρτους κυνηγάει ένα εμπορικό πρότζεκτ και η ΤΣΣΚΑ έκανε μια μεταγραφή που περιμένεις ότι μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες μέσα στα γήπεδα.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: