Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Θέλει παίκτη από Μάντσεστερ Σίτι!!

Πολύ πιο πέρα από τις ...εκκρεμότητες, την πιστοποίηση της υπογραφής και ό,τι άλλο απαιτείται για να υπάρξει συμφωνία, "τρέχουν" οι σκέψεις του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για τον Παναθηναϊκό!
Θέλει παίκτη από Μάντσεστερ Σίτι
Μπορεί οι συνεργάτες του Γιάννη Βαρδινογιάννη, με αφορμή το κλίμα που δημιουργήθηκε από τη μη υπογεγραμμένη προσφορά των 70 εκατ. ευρώ, να ξεκαθάρισαν και χτες ότι "για να γίνει προκαταρκτική συμφωνία πρέπει να εμφανιστούν νόμιμα παραστατικά, ή να γίνουν συναντήσεις διά ζώσης...", όμως ο Βλάσης Τσάκας επιμένει πως "το θέμα θα προχωρήσει και δεν θα κολλήσει σε τυπικότητες" και ο Σαουδάραβας σχεδιάζει την "επόμενη μέρα"!
Με την προσδοκία ότι το αργότερο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας το 54,7% των μετοχών του Τζίγγερ θα περάσει στα χέρια του, ο Σουλτάν προετοιμάζει κίνηση για να ζεστάνει τον κόσμο του ΠΑΟ! Αξιοποιώντας τη σχέση του με το αφεντικό της Μάντσεστερ Σίτι, τον ζάπλουτο σεΐχη Μανσούρ Αλ Ζαγιέντ (ένα από τα 19 παιδιά της πλουσιότερης βασιλικής οικογένειας του κόσμου), θα επιχειρήσει να φέρει στην Παιανία ποδοσφαιριστή των "Πολιτών", είτε ως δανεικό για έξι μήνες, είτε με μεταγραφή!
Για να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του, ο πρίγκιπας πρέπει πρώτα να έρθει στην Αθήνα, να βεβαιώσει με τον πιο επίσημο τρόπο όλα όσα αναφέρονται στο έγγραφο που έχει στα χέρια του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, να ολοκληρωθεί ο λογιστικός έλεγχος στην ΠΑΕ (θα χρειαστούν 15-20 μέρες, όπως είπε χτες ο Βλ. Τσάκας) από τους ανθρώπους του Σουλτάν και να δοθεί το "πράσινο φως" για την κατάθεση της εγγυητικής επιταγής των 20 εκατ. ευρώ, ποσό που θα μπει στο ταμείο μέσω αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: