Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Ρυθμίστηκαν οι οφειλές, αλλά πάρτε και διαρκείας"...!!

Μπορεί ο Αρης να ρύθμισε τις οικονομικές οφειλές του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ενίσχυση. Γι' αυτό ακριβώς η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να σταθεί κοντά, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.
"Ρυθμίστηκαν οι οφειλές, αλλά πάρτε και διαρκείας"...
Μάλιστα, οι «κίτρινοι» τονίζουν ότι σε ένα διάστημα περίπου ενός μήνα, διατέθηκαν μόλις 34 κάρτες, με το συνολικό αριθμό να αγγίζει μόλις τα 772.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης:
«Το θέμα όλων των φορολογικών εκκρεμοτήτων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έχει διευθετηθεί πλήρως με αποτέλεσμα η ομάδα μας να αποτελεί πρότυπο αθλητικής εταιρείας σε όλο το επαγγελματικό στερέωμα.
Ευχαριστούμε όλους όσους εξ' αρχής εμπιστεύθηκαν τη δέσμευση τόσο του Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. όσο και του Προέδρου Θανάση Τζεβελέκη ότι θα επέλθει οριστική διευθέτηση όλων των φορολογικών εκκρεμοτήτων και προέβησαν ήδη στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας.
Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2011 όμως μέχρι και σήμερα έχουν διατεθεί μόλις 34 εισιτήρια διαρκείας, φθάνοντας συνολικά τα 772.
Καλούμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους της ομάδας που δεν προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας να το πράξουν ώστε να δώσουν στο αγωνιστικό τμήμα την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: