Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Πρωτοδικείο ενόψει!!

Ενα βήμα πριν από το Πρωτοδικείο βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, τη στιγμή που η σχέση της με τον Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται υπό... διαπραγμάτευση.
Πρωτοδικείο ενόψει!
Οι τεταμένες σχέσεις και όσα συνέβησαν με τον ισπανό τεχνικό το τελευταίο χρονικό διάστημα έβαλαν σε δεύτερη μοίρα το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την κιτρινόμαυρη εταιρεία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με την Petit Chateau δεν βρίσκονται στο σημείο που θα ήθελαν οι διοικούντες. Αυτή η πρόταση ήταν η μεγάλη ελπίδα για την ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να πάρει ανάσα ζωής, έστω και προσωρινή, για τουλάχιστον δύο μήνες και μετά να εξεταστεί και να προχωρήσει το ενδεχόμενο μεγαλύτερης συμμετοχής της ιταλικής εταιρείας στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.
Η ΑΕΚ όμως δεν μπορεί να περιμένει. Εξετάζει και άλλες λύσεις, έχει στείλει έγγραφα μήπως εκφραστεί ενδιαφέρον, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
Την ίδια στιγμή τα χρέη πνίγουν την κιτρινόμαυρη εταιρεία. Οι παίκτες έχουν μήνες να πληρωθούν όπως και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι επίσης απειλούν να προσφύγουν στα διεθνή δικαστήρια. Το ΟΑΚΑ περιμένει χρήματα, οι υπάλληλοι πήραν μία μικρή προκαταβολή, το προπονητικό τιμ επίσης και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για πληρωμή ενοικίου στο προπονητικό κέντρο όπου στεγάζονται και τα γραφεία της ΠΑΕ.
Ετσι, αν δεν υπάρξει σύντομα εξέλιξη, δηλαδή αν κάποιος από τους μετόχους δεν βάλει το χέρι στην τσέπη και αν ναυαγήσει οριστικά η υπόθεση άμεσης χρηματοδότησης από την ιταλική εταιρεία, η λύση είναι μία: η ΑΕΚ θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο, το οποίο θα ορίσει προσωρινή διοίκηση και όλα όσα συνεπάγεται η προσφυγή σε αυτό. Εκτός αν βρεθεί κάποιος που θα βάλει το χέρι στην τσέπη ή αν υπάρξει επενδυτής. Ο... κάποιος που συνήθως έβγαζε τα κάστανα από τη φωτιά τα τελευταία δύο χρόνια και λέγεται Πέτρος Παππάς, ούτε να το σκεφτεί δεν θέλει. Εχει αποχωρήσει οριστικά και δεν είναι στις προθέσεις του να επιστρέψει.
Σε ό,τι αφορά τον Μανόλο Χιμένεθ, ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με τους εκπροσώπους του, παρουσία και του ίδιου του προπονητή. Συζήτησαν για όσα έχουν συμβεί την τελευταία εβδομάδα, την έλλειψη στήριξης από πλευράς διοίκησης και το θέμα που προέκυψε με τον Κωστένογλου. Επίσης ζητήθηκε από τον Ισπανό μάνατζερ Αλβάρο Τόρες να του πουν αν υπάρχει μακροχρόνια διάθεση στήριξης του Χιμένεθ ή αν θα κρίνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος του ισπανού τεχνικού τόνισε ότι οφείλονται στον πελάτη του και το προπονητικό τιμ περισσότερα από τα μισά χρήματα από πέρυσι και ζήτησε εγγυήσεις για το αν θα πληρωθούν και πότε. Η συζήτηση διακόπηκε και το ραντεβού ανανεώθηκε για αργά χθες βράδυ.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: