Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Και τώρα ...βοήθειά της!!

Η ΑΕΚ διώχνει τον Μανόλο Χιμένεθ, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και πλέον το τιμόνι θα αναλάβει ο Νίκος Κωστένογλου. Σε εξέλιξη ακόμη το ραντεβού για την αποζημίωση του Ισπανού.
Και τώρα ...βοήθειά της!
Μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις φαίνεται ότι απομένουν για να αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού, Αλβάρο Τόρες, ξεκίνησε τη συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον δικηγόρο της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ από τις 10:30 το πρωί.
Στη συζήτηση μπήκε, όμως, και ο ίδιος ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της προπόνησης της ΑΕΚ, στην οποία, όμως, δεν αποχαιρέτησε τους παίκτες του.
Η συνάντηση βρίσκεται ακόμη (!) σε εξέλιξη και οι δύο πλευρές συζητούν, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το συμφωνητικό που θα κατοχυρώνει τις δύο πλευρές σε ό,τι αφορά την αποζημίωση. Τώρα τι θα προβλέπει αυτή η αποζημίωση, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, αφού οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.
Τη μεγάλη ατάκα την πέταξε, πάντως, ο Μάκης Κασνακίδης, ο οποίος αποχωρώντας από τη συνάντηση είπε ότι "είχα μια δουλειά και έπρεπε να φύγω"!
Πάντως, η ουσία είναι ότι νέος προπονητής στην ΑΕΚ θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα έχοντας μπροστά του το δύσκολο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: