Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Τι θα γίνει, θα ξανασφυρίξω;"

Δεύτερη προσπάθεια από τον Δημήτρη Καλόπουλο! Ζητάει την γρήγορη επεξεργασία του φακέλου του από τον αθλητικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με την διαιτητική του καριέρα.
"Τι θα γίνει, θα ξανασφυρίξω;"
Να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα του Καλόπουλου βρισκόταν μεταξύ των ατόμων που ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχικές διώξεις για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημήτρη Καλόπουλου, Γεώργιος Βήτας επισυνάπτεται βεβαίωση της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και φαίνεται ότι τόσο ο Έλληνας διαιτητής, όσο και ο Δημήτρης Σαϊραδάρης, μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, κατήγγειλαν απειλές εναντίον τους και ζήτησαν επιτήρηση των οικιών τους.
Αναλυτικά:
"Ο εντολέας μας, διεθνής διαιτητής κ. Καλόπουλος Δημήτριος, θα καταθέσει εντός της ημέρας δια του επίσης πληρεξουσίου δικηγόρου Αθηνών, κ. Πρωτέκδικου, αίτηση προς τον αξιότιμο αθλητικό Εισαγγελέα, κ. Φάκο, με αίτημα την ταχεία επεξεργασία της δικογραφίας που τον αφορά.
Προσκομίζει δε, έγγραφη βεβαίωση της ελληνικής αστυνομίας, με την οποία αποδεικνύεται, ότι ο εν λόγω διαιτητής είχε ζητήσει την επίσημη προστασία από την Ελληνική Πολιτεία, από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και από το αρμόδιο Τμήμα Αθλητικής Βίας, για τις απειλές που δεχόταν κατά της ζωής του, μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα.
Με τον πλέον επίσημο τρόπο, το έγγραφο που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, καταφέραμε να λάβουμε, αποδεικνύει ότι καμία υπόγεια ή πλάγια διαδρομή ακολούθησε ο εν λόγω, αλλά απευθύνθηκε μόνο στις Αρχές της συντεταγμένης Πολιτείας και γι’ αυτό το λόγο ζητεί την άμεση απαλλαγή του.
Θεσσαλονίκη, 5 Οκτωβρίου 2011-10-05
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Γεώργιος Χ. Βήτας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: