Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Άλλος Άρης στην Κρήτη

Αποφασισμένος να προβεί σε δραστικές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Εργοτέλη είναι ο Σάκης Τσιώλης.
Ο προπονητής των «κίτρινων» βλέπει πως η ομάδα του δεν τα πηγαίνει καλά στο ξεκίνημα της περιόδου, μην έχοντας καταφέρει ακόμη να πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα και είναι αποφασισμένος, μετά και από προτροπή της διοίκησης, να αλλάξει πολλά στοιχεία προκειμένου να αντιστρέψει το κακό κλίμα.
 
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει περιθώριο δύο εβδομάδων να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, ενώ αναμένεται να αλλάξει και πολλά πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Ο πρώτος παίκτης που αναμένεται να την… πληρώσει είναι ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος φέτος δεν έχει καμία σχέση με τον Νέτο που ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος εμφανίζεται άλλος άνθρωπος στα ματς του Άρη και έχει βάλει τον Τσιώλη σε σκέψεις.
 
Επίσης, δεδομένων των απουσιών των Σολτάνι και Καστίγιο, των επιστροφών των Τσέζαρεκ, Γκαρσία, την ενσωμάτωση του Βράνιες, αλλά και την βελτίωση της κατάστασης των Ιάκομπ, Πορτίγια δεν αποκλείεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα, θέση στην οποία δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και ένας εκ των Παπαστεριανού και Πρίττα, οι οποίοι δεν έχουν πάρει ακόμα ευκαιρία από τον Τσιώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: