Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Περιμένουν να το βάλει ο Μανωλάς για να τον κρατήσουν;

Καθυστερήσεις παίζουν Μανόλο και ΑΕΚ στα Σπάτα. Έξι ώρες συζητάνε για τη λύση του συμβολαίου του και το παζάρι καλά κρατεί! Έχει χάσει την μπάλα ο κόσμος που αγωνιά και τα χώνει στη διοίκηση...
Περιμένουν να το βάλει ο Μανωλάς για να τον κρατήσουν;
Αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ δεν έχει προηγούμενο... Η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση με την πλευρά του Χιμένεθ συζητάνε από τις 10:30 το πρωί (!) και ακόμη λύση δεν έχουν βρει!
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να λύσουν τη συνεργασία τους, αλλά τα χαλάνε στην αποζημίωση.
Ο Ισπανός φέρεται να ζητά άμεσα τα χρήματα που έχει δουλέψει και να μην μπει σε διαδικασία εξόφλησης με δόσεις, όπως του προτείνει η Ένωση μέσω μελλοντικών εσόδων (τηλεοπτικά δικαιώματα κλ.π).
Όπως και να έχει όλη αυτή η κατάσταση έχει εξοργίσει και τον κόσμο της ΑΕΚ, οποίος περιμένει τόσες ώρες να μάθει τι θα συμβεί με την ομάδα του.
Ενδεικτική είναι, άλλωστε, και η ανακοίνωση της Original, η οποία τα ...χώνει στη διοίκηση για τους χειρισμούς της στο θέμα του Ισπανού τεχνικού.
Πάντως, ένα είναι σίγουρο στην παρούσα φάση και μέχρι να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις στα Σπάτα. Ότι ο Νίκος Κωστένογλου θα είναι ο αντικαταστάτης του Χιμένεθ και περιμένει κι αυτός υπομονετικά το "ok" για να πιάσει δουλειά.
Διαβάστε στο παρακάτω λινκ όλες τις σημερινές εξελίξεις με το σήριαλ των διαπραγματεύσεων για την αποδέσμευση του Μανόλο Χιμένεθ.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: