Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Μήπως είναι δεξιός ο Φερέιρα;

Χωρίς αριστερό μπακ θα κατέβει στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός! Ούτε Ιωαννίδη, ούτε Σπυρόπουλο, αλλά ...τρεις τερματοφύλακες πήρε ο Φερέιρα στην αποστολή. Μέσα ο Ρούντολφ, έξω ο Πετρόπουλος.
Μήπως είναι δεξιός ο Φερέιρα;
Πόσα θες να μας τρελάνεις Ζεσουάλδο; Ο Πορτογάλος άφησε τον Παναθηναϊκό χωρίς αριστερό μπακ για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30), αφού άφησε εκτός αποστολής και τον Σπυρόπουλο και τον Ιωαννίδη! Έτσι, όπως όλα δείχνουν στα αριστερά της άμυνας θα αγωνισθεί ο Καντέ.
Επίσης, στη 19μελή αποστολή ο Φερέιρα πήρε τρεις τερματοφύλακες (Κοτσόλη, Καρνέζη, Καπίνο), αλλά λογικά θα "κόψει" τον έναν. Από εκεί και πέρα, συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Ρούντολφ κι άφησε εκτός τον Πετρόπουλο.
Εξάλλου, στη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.
Εκτός της 19 μελούς αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Μαυρίας και Καπίνο, έμειναν οι: Μαρίνος, Πετρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος και Ιωαννίδης.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: