Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Πού είναι ο Μάκης; Οέο!!

"Είμαι πολιτικός κρατούμενος" δήλωσε χθες ο Μάκης Ψωμιάδης. Και μάλλον έτσι το αντιμετώπισε και ο Τύπος.
Πού είναι ο Μάκης; Οέο!
Περισσότερο χώρο, δηλαδή, έχουν αφιερώσει σήμερα οι πολιτικές εφημερίδες για τον ...πολιτικό κρατούμενο, παρά οι αθλητικές για τον ποδοσφαιρικό παράγοντα της Καβάλας. Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο κάτι τέτοιο.
Ο Ψωμιάδης, άλλωστε, έγινε το πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων και μηνών ξεκάθαρα από την εμπλοκή του στα στημένα παιχνίδια. Δεν θα ήταν λογικό να τον έχουν κάπου στην πρώτη σελίδα όλες οι αθλητικές εφημερίδες; Κι όμως, δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Ο Μάκαρος, όχι αυτή τη φορά με το πούρο..., αλλά με τις χειροπέδες, φιγουράρει σαν κεντρικό θέμα στην Καθημερινή με τεράστια φωτογραφία από την σύλληψή του, όπως και στα Νέα, ενώ είναι κεντρικό θέμα στην Espresso. Επίσης, υπάρχουν αναφορές εκτενείς στα πρωτοσέλιδα και του Έθνους, του Ελεύθερου Τύπου κ.α.
Στον αθλητικό Τύπο, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο. Βασικό θέμα είναι μόνο στην Sportday, όπως και στην Γάτα, ενώ οι άλλες εφημερίδες τον έχουν περάσει τον Ψωμιάδη στα ψιλά, είτε με κάτι φωτογραφιούλες μια σταλιά, είτε με μια απλή αναφορά του γεγονότος, είτε και καθόλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: