Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Άξιζε τη νίκη η Ελλάδα»

Την ανωτερότητα της Ελλάδας παραδέχθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την ήττα της Σερβίας, ενώ έκανε και τα παράπονά του για την οργάνωση της διοργάνωσης...
«Άξιζε τη νίκη η Ελλάδα»
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα, αλλά το χάσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Αρχίσαμε να παίζουμε μετά το πρώτο δεκάλεπτο και ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε από το -26. Έπρεπε να ψαλιδίζουμε τη διαφορά 8-9 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο. Η ομάδα μου δεν ήταν έτοιμη. Η Ελλάδα άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη απόψε. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε και αναλαμβάνω την ευθύνη για την προετοιμασία της ομάδας από το χθεσινό ματς και μετά. Υπήρχε απογοήτευση, αφού είχαμε υψηλότερους στόχους, και δεν αντιδράσαμε σωστά», είπε ο Σέρβος κόουτς, ενώ εξέφρασε παράπονα και για το λίγο χρόνο που είχε η ομάδα του πριν από το σημερινό ματς.

«Είναι λάθος το πρόγραμμα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά ήρθαμε μετά τη χθεσινή ήττα να δώσουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι μόλις 17 ώρες μετά τον προημιτελικό. Πρέπει οι ομάδες να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα πρέπει να αντιδράσουν».

Από την πλευρά του, ο Νέναντ Κρστιτς είπε: «Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα στο ματς. Δεν ήμασταν καν στο γήπεδο και η Ελλάδα μάς σκότωσε. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στο ματς. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, αφού θέλαμε να προκριθούμε στο προολυμπιακό τουρνουά. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να σκεφτούμε θετικά για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: