Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Νικοπολίδης: «Δεν πρέπει να ξεγράφεις τον Ολυμπιακό»

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος στην συνέχεια, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Αντώνης Νικοπολίδης, που εξήγησε πως κανένας δεν μπορεί να ξεγράφει τους «ερυθρόλευκους», επειδή στην πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, έχασαν από την Μαρσέιγ. Ο παλαίμαχος, πλέον, τερματοφύλακας μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και τόνισε αρχικά…

«Σαφώς και δεν είναι δικαιολογία. Μια ομάδα δεν μπορεί να βρει τη φόρμα της μόνο με προπονήσεις και φιλικά. Είναι άλλο πράγμα το επίσημο ματς. Και δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πριν παίξει με τη Μαρσέιγ και αυτό του στοίχισε. Ρυθμό βρίσκεις μέσα από τα επίσημα ματς. Όσες προπονήσεις και αν κάνεις, όσο φιλικά και αν παίξεις, δεν είναι το ίδιο».

Όσο για την συνέχεια, πρόσθεσε… «Κανείς δεν θα πρέπει να ξεγράφει τον Ολυμπιακό από τώρα. Σίγουρα έγιναν δύσκολα τα πράγματα μετά απ' αυτή την ήττα, ωστόσο υπάρχουν πέντε ματς ακόμα και η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια. Ήταν άτυχος που από το 4ο γκρουπ του προέκυψε μια πολύ δυνατή ομάδα, η Ντόρτμουντ, από την άλλη όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Πάντως, δεν θα είναι αποτυχία αν ο Ολυμπιακός τερματίσει 3ος και συνεχίσει στο Europa League που οι Έλληνες το έχουμε λίγο υποτιμήσει στο μυαλό μας. Επιτυχία θα είναι».







Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: