Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Άδικο που ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι»

Ο Ετό έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Τότεναμ και ανέφερε πως η ισοπαλία ήταν άδικο αποτέλεσμα. Μάλιστα, σημείωσε πως δεν είναι πάντα πιο εύκολο να παίζεις με τα... δεύτερα μιας ομάδας.
«Άδικο που ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι»
Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis":

Για το αποτέλεσμα του αγώνα με την Τότεναμ: "Δεν πιστεύω ότι ήταν δίκαιο κυρίως για το πέναλτι που πετύχαμε γκολ και ο διαιτητής το πήρε πίσω. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά ειδικά στο δεύτερο μέρος, στα τελευταία λεπτά του αγώνα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όπως αυτές του Ιβιτς και του Αθανασιάδη".
Για τις αλλαγές της Τότεναμ και το αν ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία να πάρει τη νίκη: "Χάσαμε ευκαιρία να κερδίσουμε, όμως, θέλω να τονίσω πως και αυτοί που έπαιξαν ήταν πάρα πολύ καλοί παίκτες, θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν. Δεν είναι πάντα πιο εύκολο να αντιμετωπίζεις την δεύτερη ομάδα".
Για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι: "Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κινούμασταν αναγνωριστικά, δεν ξέραμε τι έχουμε απέναντί μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής απαίτησε να μπούμε πιο δυνατά και αυτό κάναμε. Μας είπε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αν παίξουμε στα παιχνίδια πρωταθλήματος όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Τότεναμ θα είναι δύσκολο να χάνουμε. Αυτό θέλουμε από εδώ και πέρα. Να μπαίνουμε δυναμικά στα ματς".
Για την συνέχεια των υποχρεώσεων στον όμιλο του Europa League: "Φυσικά και δίνω πιθανότητες πρόκρισης, ακόμη και ο ένας βαθμός μπορεί να φανεί σημαντικός, υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να περάσει στον επόμενο γύρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: