Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλαγμένος o Ολυμπιακός με Ξάνθη!!

Διαφορετικός σε σχέση με το παιχνίδι με την Μαρσέιγ θα εμφανιστεί ο Ολυμπαικός στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές ενόψει του αγώνα με τους Ακρίτες, έτσι ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη.

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Μάρκο Πάντελιτς και Ραφίκ Τζιμπουρ στην κορυφή της επίθεσης στην πρώτη φετινή αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδος στην Σούπερ Λιγκ και να βάλει τον Μιραλάς στην δεξιά πλευρά της επίθεσης. Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του «τσινγκούρι», μένει ακόμη άλυτος γρίφος ποιος εκ των Φέισα, Μακούν θα αγωνιστεί δίπλα στον Μοντέστο στο κέντρο. Ο "τσινγκούρι" θα χρησιμοποιήσει για μια ακόμη φορά το αγαπημένο του 4-4-1-1.

Ο Κοστάντσο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας θα είναι οι Τοροσίδης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο. Στο κέντρο θα είναι ο Μοντέστο και δίπλα του ο Φέισα, αριστερά ο Φουστέρ, δεξιά ο Μιραλάς και πίσω από τον Τζιμπούρ ή τον Πάντελιτς θα είναι ο Γέστε. Ο Βαλβέρδε αναμένεται να ανοίξει περισσότερο τα χαρτιά του, σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην Ξάνθη, στην σημερινή (16/09) προπόνηση.

πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: