Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

"Καταριέται" την τύχη του ο ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα μπορούσε να έχει πάρει τους τρεις βαθμούς. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
"Καταριέται" την τύχη του ο ΠΑΟΚ
Θα πρέπει σίγουρα να «καταριέται» την τύχη του, που του γύρισε την πλάτη στο τέλος, στην κεφαλιά του Ιβιτς αλλά και να τα έχει με τον Σέρβο διαιτητή Μάζιτς, ο οποίος εξάντλησε όλη την αυστηρότητα των κανονισμών στο πέναλτι του Λίνο. Ίσως και γιατί είχε τύψεις που δεν καταλόγισε επίσης πέναλτι στη φάση της ανατροπής του Κέιν.
Ο ΠΑΟΚ χθες, πάντως, είχε και την... ατυχία να πέσει πάνω σε έναν τερματοφύλακα από... τζάκι. Ο Κάρλο Κουντιτσίνι έχει εξάλλου και τα... γονίδια. Ο πατέρας του, ο Φάμπιο, εγινε, μάλιστα, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης που έβαλε στη συλλογή του μετάλλιο από κάθε διοργάνωση. Πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Εκθέσεων -το σημερινό Γιουρόπα Λιγκ- με τη φανέλα της Ρόμα και με τη Μίλαν του Τζιάνι Ριβέρα τη δεκαετία του 1960 την κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών όσο και του Κυπέλλου Κυπελλούχων.
Το πιο σημαντικό, χθες, ήταν ότι ο Κουντιτσίνι ενέπνεε σιγουριά στα πιτσιρίκια που αποτελούσαν την 11άδα της Τότεναμ, πιτσιρίκια που θα μπορούσαν να είναι ακόμα και γιοι του.
Το θέμα είναι ότι απέναντι στο φαβορί του ομίλου -που είχε για καλύτερή της φάση το σουτ του Φαλκέ στην αρχή, όταν και έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κοντρέρας- ο ΠΑΟΚ κατάφερε και στάθηκε. Από τη στιγμή που προς το τέλος τα πόδια δεν... άκουγαν το κεφάλι, μια και κανένα ματς στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται (ούτε στο 50%) με τον ρυθμό που μπορεί να διακρίνει κανείς σε αναμέτρηση με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.
Όσο για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, «απ' έξω εμφάνιση, από μέσα άνεση», όπως έλεγε και μια γνωστή διαφήμιση που παιζόταν στη χώρα μας πριν από δύο δεκαετίες. Με παρουσίες ανάλογες ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί -σε όμιλο με τη Ρούμπιν Καζάν και τη Σάμροκ Ρόβερς- και έχει την άνεση να είναι μία από τις δύο ομάδες που θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: