Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Συμφώνησα με Παναιτωλικό»

Την προφορική συμφωνία που έχει ήδη με τον Παναιτωλικό... ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού Βόλου, Παύλος Μητρόπουλος.
«Συμφώνησα με Παναιτωλικό»
Ο Παύλος Μητρόπουλος μιλώντας στο NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6 είπε για:
Την κατάσταση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου: «Σέβομαι και εκτιμώ αυτή την ομάδα και το έδειξα σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές που είμαστε εδώ και αντιμετωπίζουμε την ίδια κατάσταση».
Το εάν έχουν κάποιον να τους συμβουλεύει: «Επειδή ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις, απ’ όσο ξέρω ο ΠΣΑΠ δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση. Το μόνο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι τη Δευτέρα θα ανακοινώσει η ΕΠΟ η προθεσμία που θα μας δοθεί για να δούμε τι θα κάνουμε με το μέλλον μας».
Το εάν έχει προτάσεις: «Δόξα τω θεώ είχα προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας και έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναιτωλικό».
Την ομάδα του Αγρινίου και το γιατί θέλει να συνεχίσει εκεί: «Πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Από τη στιγμή που επικοινωνήσαμε μου δείξανε το πόσο με θέλουν. Πάω σε μία ομάδα, η οποία μου παρέχει όλα τα εφόδια για να βρω τα πατήματά μου. Νομίζω πως είναι το κατάλληλο timing για να πάω στον Παναιτωλικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: