Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Εξηγήσεις με... μαύρα και έντονα γράμματα!!

Με ανακοίνωσή της η Σούπερ Λιγκ ενημερώνει για όλες τις αποφάσεις που ελήφθησαν σήμερα σε ΔΣ και Γ.Σ., καθώς και για την πρόθεσή της να υπάρχουν 16 ομάδες στην Σούπερ Λιγκ, ενώ δίνει εξηγήσεις για την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στην συνεδρίαση.
Εξηγήσεις με... μαύρα και έντονα γράμματα
Αναλυτικά:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και της Γ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
Εγκρίθηκε το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα του Α’ Γύρου του πρωταθλήματος της Super League.
Ο πρόεδρος της Super League κ. Απόστολος Παπουτσάκης ενημέρωσε το Δ.Σ. για την πρόσφατη θεσμική συνάντηση με τον ΓΓΑ κ. Π. Μπιτσαξή και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σ. Πιλάβιο. Πάγια θέση της διοργανώτριας αρχής παραμένει η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 16 ομάδες.
Ο γενικός διευθυντής της Super League υπέβαλλε στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. την παραίτησή του, η οποία θα τεθεί σε ισχύ στις 31/12/2011, καθώς αποδέχθηκε τη θέση του υπέυθυνου διοργάνωσης διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA.
Στη Γενική Συνέλευση εξελέγησαν ως εκπρόσωποι στην ΕΠΟ οι κ.κ. Α. Αθανασιάδης, Γ. Μώραλης και Γ. Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος της Super League κ. Α. Παπουτσάκης καταλαμβάνει ex officio αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.
Σημειώνεται ότι με τη συναίνεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ο εκπρόσωπος αυτής παρέστη στις σημερινές συνεδριάσεις του Δ.Σ. και της Γ.Σ. του συνεταιρισμού, χωρίς το δικαίωμα ψήφου, προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκκρεμείς διαδικασίες αναφορικά με τη χορήγηση ή μη πιστοποιητικού από την ΕΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: