Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τους... ξεφτίλισε ο Ολυμπιακός Βόλου! (ΦΩΤΟ)

Το πόσο αστείο έχει γίνει πλέον το ελληνικό πρωτάθλημα, φαίνεται από τα πιο απλά πράγματα. Μετά τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις της Σούπερ Λιγκ πως ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου ήρθε από μόνος του στην σημερινή συνεδρίαση, ήρθε η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» με το φαξ της πρόσκλησης!!

Τους... ξεφτίλισε ο Ολυμπιακός Βόλου! (ΦΩΤΟ)
Το θέμα σας τα έχουμε παρουσιάσει από νωρίς, όταν γράψαμε πως οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο «Ούτε στα απλά δεν συνεννοούνται!». Τότε λοιπόν γράφαμε για το θέμα που προέκυψε με την παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας. Ο Παναγιώτης Μποτσίβαλης υποστήριξε πως ήρθε στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της Σούπερ Λιγκ, ενώ οι υπέυθυνοι του πρωταθλήματος υποστήριζαν πως αυτό έγινε μετά από δική του πρωτοβουλία.

Αυτό ανέφερε η Λίγκα και σε ανακοίνωσή της, ενώ ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Απόστολος Παπουτσάκης είχε δηλώσει νωρίτερα για το θέμα:
«Δεν συμμετείχε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήταν παρών αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου. Είχε έρθει μόνος του ο εκπρόσωπος της ομάδας».

Για να δείτε όμως πόσο... αστείο είναι πια το ελληνικό ποδόσφαιρο, δείτε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου πριν από λίγο και μαζί το fax της Σούπερ Λιγκ με την πρόσκληση!

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνει όλο το φίλαθλο κόσμο πως σήμερα συμμετείχε στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνεταιρισμού «Super League Ελλάδα», ως ισότιμο μέλος του και φυσικά κατόπιν προσκλήσεως που έλαβε από τη Super League, με Αριθμό Πρωτ: 5230 και ημερομηνία 13.9.2011, η οποία απεστάλη με φαξ. Οτιδήποτε άλλο διαχέεται στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, από όπου κι αν προέρχεται».

Δηλαδή αν αυτό δεν είναι... ρεζιλίκι κύριοι, τότε τι είναι; 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: