Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Και τώρα… Ατρόμητος!!

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό …τρέχουν τα διοικητικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του προσπαθούν να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος προπονητής λοιπόν, θέλει να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες  τους ενόψει του ματς του Σαββάτου και τους επισημαίνει πως εκείνοι θα πρέπει να κοιτάξουν να κάνουν την δουλειά τους. Οι «Πράσινοι» άλλωστε έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, που αυτό γίνεται μεγαλύτερο από την στιγμή που υπάρχουν και προβλήματα με απουσίες όπως των : Νίνη και Χριστοδουλόπουλου.

Ο Φερέιρα δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ακόμα στο πλάνο που θα παρατάξει απέναντι στους Περιστεριώτες και το  μεγάλο ερωτηματικό είναι στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού ο Ατρόμητος εκεί έχει την δύναμη του. Πάντως το πιθανότερο είναι οι «πράσινοι» να παραταχθούν με την ενδεκάδα που είχαν ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΣ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, με λίγες αλλαγές ωστόσο…

Ο Κοτσόλης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ η άμυνα θα αποτελείται από τους Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Ιωαννίδη. Στο κέντρο ο  Βιτόλο αναμένεται να πάρει  τη θέση του  Κλέιτον , ενώ οι  Κατσουράνης και Ζέκα θα συμπληρώνουν την τριάδα. Κουίνσι, Λέτο και Τοτσέ πολύ δύσκολα δεν θα συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα, με τον Ρούντολφ να αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή.

πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: