Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνου: «Δεν έχει πλάνο η ΑΕΚ»

Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Αντώνης Μήνου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε στον «Sentra 103,3» για την κακή εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» και την ήττα από την Άντερλεχτ , αλλά και για τον ρόλο του στην Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά μίλησε… 

Για τον ρόλο του στην Εθνική: «Βοηθάω τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα. Βλέπω τα παιχνίδια που έχουν οι αντίπαλοι, την κατάσταση των Ελλήνων παικτών. Ήμουν στην Τούμπα. Μου αρέσει περισσότερο αυτός ο ρόλος. Όλα τα χρόνια που ήταν στην ΑΕΚ ήμασταν μαζί».

Για τις εντυπώσεις που του άφησε ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μπορώ να πω πως με εξέπληξε. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα άτυχο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, το οποίο θεωρούσα πως θα τον επηρέαζε, αλλά φάνηκε πάρα πολύ καλός και ήταν άτυχος. Έπαιξε όπως έπρεπε και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και δυστυχώς δεν πήρε τους τρεις βαθμούς που θα ήταν ένα πολύ καλό αβαντάζ. Είναι σημαντικό να έχεις κερδίσει την θεωρητικά καλύτερη ομάδα του ομίλου. Θα είχες αβαντάζ σε αυτή τη διαδικασία».

Για το γεγονός πως δεν υποτίμησε την Τότεναμ: «Μόνο στην Ελλάδα είναι δεύτερα ή τρίτα. Από την στιγμή που είσαι μέλος της ομάδας, τότε είσαι στην διάθεση του συλλόγου. Μπορεί κάποιοι παίκτες της Τότεναμ να είναι δεύτερη ή τρίτη επιλογή, αλλά έβλεπα τον ΠΑΟΚ που έπαιζε με καλή οργάνωση και ρυθμό και μου έδωσε την εντύπωση πως μπορεί να έχει καλύτερο».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε ο Αθανασιάδης, που δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής. Έκανε πολλές καλές προσπάθειες. Καλό παιχνίδι έκανε και ο Σαλπιγγίδης και ο Φωτράκης που βοήθησε μεσοεπιθετικά, αλλά και ο Μαλεζάς. Κοιτάμε όλα τα παιδιά που θα μας δώσουν κάποιες λύσεις στη συνέχεα, όπως για παράδειγμα ο Ζαραδούκας».

Για τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος: «Είναι γεγονός ότι δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ, αρκεί οι παίκτες που επιλέγονται, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διατηρηθούν στην ομάδα».

Για την ΑΕΚ: «Την ΑΕΚ περίμενα κάποια πράγματα καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως η ΑΕΚ δεν έχει μια συνοχή ως ομάδα. Παίζει άναρχα. Ελειπαν Μάκος και Καφές. Υπάρχει μια σχετική δικαιολογία. Ο προπονητής οφείλει να προετοιμάσει την ομάδα ώστε να δείχνει ομάδα. Δεν έχει αρχή και τέλος. Ότι κάνουν το κάνουν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές. Δεν έχει ένα πλάνο».

Για τον Νίκο Γεωργέα: «Ο Γεωργέας μπορεί να είναι εναλλακτική. Είναι φορτωμένος με πολλούς αγώνες και τραυματισμούς. Πρέπει να δουλέψει και το τμήμα σκάουτινγκ, να προβλέψουν ορισμένα πράγματα. Μην ρίχνουμε την ευθύνη μόνο στους προπονητές. Στην ΑΕΚ υπάρχουν προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσης».

Για τον Δημήτρη Κωσταντόπουλο: «Για τα ιατρικά δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Αν ο παίκτης δήλωσε ότι είναι σε θέση να παίξει, την έχει την ευθύνη την έχει σε μεγάλο βαθμό αυτός. Όσον αφορά την συνολική του παρουσία, δεν με εκπλήσσει. Είναι ένας πορτιέρο που μπορεί να βελτιώσει κάποια πράγματα, αλλά είναι άλλο να παίζεις στην Αγγλία σε κατηγορίες όπως η Α’ και η Β’ αλλά και την Κέρκυρα και άλλο σε ανταγωνιστική ομάδα. Ίσως ο Κωνσταντόπουλος θέλει υπομονή. Είμαστε ακόμα στην αρχή, και μπορεί να μην έχει συνέλθει από τραυματισμούς. Μέσα στην κακή ημέρα, φταίει και αυτός».

Για τον Κώστα Μανωλά: «Πρέπει να προσέξει την συμπεριφορά του και ειδικά στην Ευρώπη».

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει στο μέλλον και να διορθώσει τα λάθη που έγιναν. Το έβλεπα από την εποχή Μπάγεβιτς, ότι η ομάδα δεν έχει αγωνιστικό πλάνο. Ίσως παίζουν ρόλο τα διοικητικά και ο προπονητής να μην μπορεί να επιβάλλει αυτό που θέλει».







Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: