Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Αμερικανό Γκίντενς

Η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε όλο το τελευταίο διάστημα στην τελική απόφαση του Κόρεϊ Μαγκέτι, οδήγησε την ομάδα του ΠΑΟΚ στην αλλαγή πλάνων και στην απόκτηση του Αμερικανού Τζέι Αρ Γκίντενς, για την κάλυψη της θέσης του σμουλ-φόργουορντ. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του πρώην παίκτη της πολωνικής Πρόκομ και της ισπανικής Βαλένθια, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με τους Σέλτικς και τους Νικς.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή J.R. Giddens για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. O ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη ομάδα του Giddens στην Ευρώπη, καθώς ο 26άχρονος φόργουορντ αγωνίστηκε τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του στο ΝΒΑ.
Ο J.R. Giddens γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1985 στην Oklahoma City, έχει ύψος 1,96μ. και το 2008 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο New Mexico, ενώ επιλέχθηκε στο νούμερο 30 του ντραφτ από τους Boston Celtics. Ο Giddens ξεκίνησε την κολεγιακή καριέρα του από το φημισμένο πανεπιστήμιο του Kansas, αλλά αποφοίτησε από το κολέγιο New Mexico.
Αγωνίστηκε για δύο σεζόν στους Boston Celtics (2008-10), τον Φεβρουάριο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με τους New York Knicks, ενώ αγωνίστηκε και στο NBDL με τους Utah Flash και τους Maine Red Claws. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Πολωνία με την Asseco Prokom και στην Ισπανία με την Pamesa Valencia».

Δεν υπάρχουν σχόλια: