Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Στεφανίδης: «Γιάννη, έλα να σε πάω βόλτα στην πόλη!»

Απάντηση στον Γιάννη Κόντη για τα όσα καταλογίζει (μέσω γραπτής δήλωσης) στον πρόεδρο της ΚΜΑ Παναγιώτη Στεφανίδη, έδωσε μέσω του «Αθλητικού Metropolis» ο πατέρας του, Άρης. Μεταξύ των άλλων, καλεί τον κ. Κόντη να κάνει μαζί του μία βόλτα στην πόλη της Θεσσαλονίκης για να αποσπάσει τα φιλιά του κόσμου του Άρη για το έργο που άφησε….

«Ο κ. Κόντης είναι πολύ μικρός για να πιάσει το όνομα της οικογενείας Στεφανίδη στο στόμα του. Προσκαλώ τον κ. Κόντη να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να τον πάρω αγκαλίτσα και να πάμε μία βόλτα στην πόλη για να αποσπάσει τα φιλιά του κόσμου, γιατί ξέρω ότι τον αγαπάνε πολύ για το έργο που άφησε στον Άρη», είπε αρχικά ο Άρης Στεφανίδης και πρόσθεσε:
«Είναι ανεπιθύμητος πλέον ο συγκεκριμένος γι΄αυτό και δεν έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Ας κρίνει λοιπόν τον εαυτό του και όχι την οικογένεια Στεφανίδη. Για να μας πιάνει στο στόμα του πρέπει πρώτα να το πλύνει πολύ καλά. Εμείς ποτέ δεν καπηλευτήκαμε στον σύλλογο και δεν αποσπάσαμε ούτε ένα σεντς από τον Άρη. Για τον ίδιο κι αν κέρδισε από την ομάδα θα το δείξουν οι έρευνες. Η οικογένεια Στεφανίδη μια ζωή έδινε στον Άρη, ποτέ δεν πήρε.

Ο Παναγιώτης (σ.σ.: Στεφανίδης) ήταν άγνωστος για τον κ. Κόντη, όχι για τον κόσμο του Άρη. Κι ας μην ξανα ασχοληθεί γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει όλες τις νόμιμες συνέπειες από τις αγωγές που θα του καταθέσουμε.
Ο Παναγιώτης ασχολείται μόνο με τον Άρη, προσωπικά δεν ήθελα να ασχοληθεί από τον τομέα που είναι τώρα. Εκλέχθηκε όμως από τον κόσμο, δεν ήρθε ουρανοκατέβατος».

Ο Άρης Στεφανίδης απάντησε και στις κατηγορίες του κ. Κόντη ότι ο γιός του, Παναγιώτης, είναι δικηγόρος του Σκόρδα και έχουνε άριστες σχέσεις:
«Για μένα, ο Λάμπρος ο Σκόρδας και ο σημερινός πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Δημήτρης Ηλιάδης είναι αγαπητοί άνθρωποι. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους. Εκτιμώ τον κ. Σκόρδα. Ο Παναγιώτης ήταν δικηγόρος του, πλέον όμως δεν έχουνε καμία επαφή. Ο Παναγιώτης είναι άμεμπτος στα καθήκοντά του, δεν ανήκει σε καμία παράταξη. Κοιτάει μόνο το συμφέρον του Άρη», ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της νέας διοίκησης της ΠΑΕ:

«Είναι πολύ νωρίς για να τους κρίνουμε. Προσωπικά, όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα είμαι από τους πρώτους που θα αγοράσουνε διαρκείας για όλη την οικογένεια. Ήδη ζήτησα να μου τα έχουνε έτοιμα, να πάρω την σουίτα μου για να παρακολουθώ ανελλιπώς την ομάδα μου. Είναι νωρίς, πάντως, να σχολιάσουμε τα πεπραγμένα της νέας διοίκησης. Είμαι συμπαραστάτης οποιασδήποτε νέας προσπάθειας και εύχομαι να μην περάσουμε τα περυσινά. Όσοι προσπαθούν να βλάψουν τον Άρη θα με βρουν απέναντι τους», ήταν το μήνυμα του Άρη Στεφανίδη. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: