Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Επτασφράγιστο μυστικό!

Οι μεγάλες μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι επτασφράγιστο μυστικό. Η σωρεία των πρωτοκλασάτων ονομάτων που έχουν διαρρεύσει και τις τελευταίες μέρες στη δημοσιότητα, είτε δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, είτε αποτελούν προτάσεις μάνατζερ και τίποτα περισσότερο.
Ο Χουμπ Στέφενς με την εξουσιοδότηση του Ιβάν Σαββίδη είναι αυτός που κατευθύνει τις κινήσεις για τις 4-5 μεταγραφές 11άδας. Δυο ακραίων, ενός μεσοεπιθετικού, ενός στόπερ και ενός αριστερού μπακ.
Βάση έχει ότι μετά από την επίσκεψη του Ολίσε στη Μόσχα (όπως ενημερωθήκατε εγκαίρως από το ARENA FM.gr) και την πίεση που άσκησε στους παράγοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόσο ο ίδιος, όσο και ο ΠΑΟΚ, λόγω του «ναυαγίου» με τον Σισοκό, η συμφωνία για νέο ετήσιο δανεισμό του Λιβεριανού είναι προ των πυλών. Σαφή στόχο αποτελεί και ο Τζαβέλας, αλλά εδώ παίζεται ένα παιχνίδι τακτικής για να τον αφήσει ελεύθερο η Μονακό.
Οι επόμενες μέρες είναι καταλυτικής σημασίας για τις μεταγραφές, καθώς ο Στέφενς θέλει μέχρι την αναχώρηση για την Αυστρία να έχουν αποκτηθεί τουλάχιστον δυο μεσοεπιθετικοί και να απομένουν οι προσθήκες άλλων 2-3 παικτών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: