Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ!!

Τέλη Ιουνίου είναι δύσκολο να γίνουν κινήσεις από ομάδες που δε… φυσάνε το χρήμα. Όμως οι ομάδες κάνουν το σχεδιασμό τους. Ο ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.
Πρώτος στόχος του Σούλη Μαρκόπουλου είναι να κρατήσει τα 4/5 της πεντάδας του. Ήτοι τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Λάζαρο Παπαδόπουλο. Με τον Τσαϊρέλη παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό, ενώ ο Μαργαρίτης θέλει να «ζυγίσει» τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Ο Παπαδόπουλος θα περιμένει να δει πώς θα πάει η πορεία της αποθεραπείας του για να αποφασίσει τι θα κάνει, αλλά είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Ο Χαραλαμπίδης από την πλευρά του είναι θετικός στο να παραμείνει.
Από κει και πέρα, συμβόλαια έχουν οι Λεωνίδας Κασελάκης και Νίκος Καλλές και υπάρχει επιθυμία για την παραμονή του Γιώργου Δέδα. Αυτό σημαίνει ότι ο Μαρκόπουλος θέλει να κρατήσει περίπου το 80% της ομάδας. Και να την ενισχύσει σημαντικά στα γκαρντ.
Εφόσον παραμείνει η γραμμή των ψηλών και ο Χαραλαμπίδης, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τεσσάρων γκαρντ. Πιθανώς οι δύο βασικοί να είναι Αμερικανοί και απαραίτητη είναι η έλευση ενός «μπακ απ» πλέι μέικερ, με τα ονόματα του Βασίλη Ξανθόπουλου, Νώντα Παπαντωνίου και του Γιώργου Αποστολίδη να είναι στη λίστα.
Δεν πρέπει να λησμονείται ότι ο ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά θα παίξει στο EuroCup, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να έχει βάθος στο ρόστερ του, προκειμένου να καταφέρει να κουβαλήσει δύο καρπούζια σε μία μασχάλη.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: