Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ο Τσαλίκης αναλαμβάνει, αποχωρεί ο Μανίκας

Εκτός της είδησης περί ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σίνισα Γκόγκιτς ο Θόδωρος Παπαδόπουλος έκανε γνωστό πως νέος τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Κώστας Τσαλίκης, αφού επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός διευθυντής κατείχε το ίδιο πόστο μέχρι πριν λίγες ημέρες στην Καβάλα από όπου και αποχώρησε.

Φεύγει ο Γιώργος Μανίκας

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει-όπως τόνισε ο ίδιος- αναγκάζουν τον Γιώργο Μανίκα να αποχωρήσει από το διοικητικό σχήμα, τονίζοντας παράλληλα ότι βρίσκεται πάντοτε κοντά στην ομάδα. Παράλληλα ο πρώην πλέον αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε για αρκετά γεγονότα που συνέβησαν φέτος στον Ηρακλή, ενώ κατέθεσε ήδη μηνύσεις και αγωγές σε όσους τον δυσφημούν λέγοντας ανυπόστατα πράγματα και όχι όπως ξεκαθάρισε σε όσους ασκούν κριτική.

Αναλυτικά τόνισε: "Θα μιλήσει αυτός που φταίει για όλα. Επειδή ασκείται κριτική θέλω να σας θυμίσω ότι πριν από ένα χρόνο και κάτι ήμασταν στην Α1. Ημασταν 15 μέλη στο ΓΣ κανείς από τους υπόλοιπους δεν δέχθηκε να βοηθήσει εμένα και τον Μπάμπη τον Χατζηχαραλάμπους.

Ο πρώτος που προτάθηκε να μπει υπεύθυνος στα οικονομικά ήταν ο Τσιργογιάννης και αρνήθηκε. Δύο μέρες μετά ήρθαν στη Μίκρα κάνανε προτάσεις για το αύριο του Ηρακλή. Δεν με ενοχλεί αυτό. Με ενοχλεί ότι δεν υπάρχει συσπείρωση. Ολοι ζούμε για τον Ηρακλή. Δώσαμε βάσεις. Οι υποδομές είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Με προβλήματα φυσικά και θα τις δείτε σύντομα σε καλύτερο επίπεδο. Με πλάνο για τη συνέχεια.

"Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα"

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο κ. Μανίκας τόνισε: "Είχαμε υποσχεθεί ότι το 49% θα το πάρει ο κόσμος. Και δώσαμε μόλις σε 21.730 ευρώ. Κυρίως από παιδιά που παλεύουν για το μεροκάματο. Το κάλεσμα δεν ήταν στα λόγια. Έγιναν συναντήσεις με 90 άτομα. Ηταν γνωστά αυτά.

Δεν το λέω για να ανοίξω κόντρα. Για να καταλάβουν τι σημαίνει στήριξη. Εγώ θα αποχωρήσω από την διοίκηση γιατί επαγγελματικά δεν αντέχω άλλο. Εχω παρατήσει πολλά πράγματα. Αυτό που έχω αναλάβει εγώ είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο. Εγώ θα στηρίξω. Πάντα ήμουν στον Ηρακλή. Και πάντα μιλούσα. Δεν έκανα το κέφι κανενός δημοσιογράφου.

Προτιμούσαμε να έχουμε δικούς μας ανθρώπους έμπιστους και ικανούς. Εγώ δεν έπαιξα. Τα στεγανά είναι αρκετά καλά. Ο πρόεδρος έχει μάθει πολλά πράγματα. Ειλικρινά πρέπει να τον στηρίξετε. Η διάθεση του είναι μόνο μία, να ανεβεί ο Ηρακλής εκεί που πρέπει. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ακόμη και στη συνέλευση θα πούμε την αλήθεια.

Εχω ξεκινήσει μία σειρά από μηνύσεις. Σύντομα θα τα δείτε. Όχι σ' αυτούς που ασκούν κριτική. Οι οπαδοί στηρίξανε μέχρι τελευταία αγωνιστική. Υπάρχει και ένα όριο. Οποιος θέλει μπαίνει μέσα, βάζει το όνομα του μπροστά και λειτουργεί να δει πως είναι. Κατάντησαν τον Ηρακλή να γράφουν σχόλια στο facebook, αλλά όλοι απόντες".metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: