Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Βάση για το Μουντιάλ η νίκη μας»

Ραντεβού για το Μουντιάλ του 2014 έδωσε ο Λουΐς Φελίπε Σκολάρι, ευχόμενος η εθνική Βραζιλίας να επαναλάβει τον θρίαμβο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

«Βάση για το Μουντιάλ η νίκη μας»
Έπαιζε στην έδρα της. Για τους περισσότερους, όμως, δεν ήταν το φαβορί του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Η εθνική Βραζιλίας, επικρατώντας της Ισπανίας με 3-0 στον μεγάλο τελικό, έστειλε ένα μήνυμα προς όλους, για όσα αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο Μουντιάλ του 2014. Κάτι που σημείωσε ο Λουΐς Φελίπε Σκολάρι στη συνέντευξη που ακολούθησε το σπουδαίο παιχνίδι.

«Καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική πορεία από την αρχή της διοργάνωσης. Στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε εκπληκτικά. Αντιμετωπίζαμε τους πρωταθλητές κόσμου και ήμαστε ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό δείχνει πως η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Με το Μουντιάλ να βρίσκεται μπροστά μας, θεωρώ πως αυτή η επιτυχία μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να δημιουργήσουμε κάτι πολύ σπουδαίο. Αρκεί όλοι μας να παραμείνουμε ενωμένοι και να εργαστούμε με ακόμα περισσότερη όρεξη», επισήμανε ο Σκολάρι.

Αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές του, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας εξήρε την αγωνιστικότητα όλων τους. «Περίμενα απαντήσεις από όλους. Τις απαντήσεις αυτές μου τις έδωσαν… και με το παραπάνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτά που είδα. Έπαιξαν όλοι τους εξαιρετικά», ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου.

Κλείνοντας, ο Σκολάρι δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τα επεισόδια που διαδραματίζονταν καθημερινά έξω από τα γήπεδα. «Ο κόσμος μας βοήθησε και ένα μέρος της επιτυχίας μας οφείλεται στη δική του συνεισφορά. Εύχομαι να μπορέσουμε να του δώσουμε άλλη μια χαρά το επόμενο καλοκαίρι, στο Μουντιάλ της πατρίδας μας», είπε χαρακτηριστικά ο Λουΐς Φελίπε Σκολάρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: