Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Δεν ψάχνουμε για κόπια του Φαλκάο»

Ο αντικαταστάτης του Ρανταμέλ Φαλκάο στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Κολομβιανό, όπως αποκάλυψε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Δεν ψάχνουμε για κόπια του Φαλκάο»
Πριν από λίγες εβδομάδες ο Ρανταμέλ Φαλκάο αποχαιρέτησε την Ατλέτικο Μαδρίτης και μετακόμισε στο Μονακό, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην επίθεση της ισπανικής ομάδας. Τα χρήματα που εισέπραξαν, όμως, οι Μαδριλένοι, τους δίνουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τον καλύτερο δυνατό αντικαταστάτη του Κολομβιανού, ο οποίος, ωστόσο, δεν πρόκειται να μοιάζει με αυτόν. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Θα θέλαμε να κρατήσουμε τον Φαλκάο στην Ατλέτικο, αλλά όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, αυτό ήταν αδύνατο. Πρέπει, λοιπόν, να βρούμε αυτόν που θα πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα και θα τον αντικαταστήσει με επιτυχία. Κάτι που, ασφαλώς, δεν είναι εύκολο, παρά την οικονομική άνεση που έχει, πλέον, η διοίκηση», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ατλέτικο.

Τα χαρακτηριστικά, πάντως, του διαδόχου του Φαλκάο, θα είναι διαφορετικά από αυτά του Κολομβιανού. «Ψάχνουμε έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Φαλκάο. Δεν θα ήθελα μια… κόπια του Κολομβιανού. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και για αυτό θέλουμε κάτι διαφορετικό για την επίθεση. Σε λίγες μέρες οι οπαδοί μας θα γνωρίζουν ποιος θα είναι ο επιθετικός που θα έχουμε επιλέξει. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο νέος παίκτης θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αυτό είναι βέβαιο», ήταν το σχόλιο του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: