Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Γιατί είσαι Ολυμπιακός»

Με το σύνθημα «Γιατί είμαι Ολυμπιακός» οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2013-14 οι τιμές των οποίων είναι μειωμένες τουλάχιστον κατά 20%. Δείτε αναλυτικά τις τιμές...

«Γιατί είσαι Ολυμπιακός»
Με το σύνθημα «Γιατί είμαι Ολυμπιακός» οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2013-14 οι τιμές των οποίων είναι μειωμένες τουλάχιστον κατά 20% σε σχέση με τις περσινές.

Η μείωση των τιμών όμως δεν είναι και η μόνη αλλαγή. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την δημιουργίας της οικογενειακής θύρας, στην οποία οι γονείς θα μπορούν μαζί με τα παιδιά τους να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τη νέα σεζόν.

Επίσης, έκαναν γνωστή την συγκρότηση της κερκίδας της κοινωνικής αλληλεγγύης στην οποία θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων: σπουδαστές, φοιτητές, μαθητές, στρατιώτες και ΑΜΕΑ μέχρι 67% φυσικά με την κατάθεση σχετικών εγγράφων για την αγορά του προνομιακού εισιτήριου διαρκείας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ προχωρά στην εξέλιξη της διαδικασίας αγοράς των καρτών διαρκείας μέσω ίντερνετ, τηλεφωνικά μέσω ειδικού call center (2104800920) και με τον πατροπαράδοτο τρόπο, δηλαδή, της αγοράς των καρτών από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι τιμές


Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από τις 2500 ευρώ (για τη θύρα VIP) μέχρι και 280 ευρώ για τις θύρες 1, 2, 8, 9, 19, 20. (Αναλυτικά στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις θύρες και τις τιμές...).

Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 13 Ιουλίου οι κάτοχοι των περσινών καρτών διαρκείας μπορούν να αποκτήσουν τις νέες σε μειωμένες τιμές. Την Τρίτη 16 Ιουλίου αρχίζει η περίοδος διάθεσης σε νέους κατόχους.

Δείτε το σποτάκι για τα διαρκείας



Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν κατά την παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας

Κώστας Καραπαπάς, διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ

«Η μείωση είναι της τάξεως του 20% για να μπορεί ο οποιοσδήποτε οπαδός να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας με κατά μέσο όρο τιμή 7 ευρώ ανά ματς. Μιλάμε για τρεις αγώνες του Champions League, 18 του πρωταθλήματος όσο το δυνατόν περισσότερους στο Κύπελλο Ελλάδας. Επίσης, υπάρχουν τα φιλικά του Αυγούστου και η φιέστα όποιων τίτλων και αν κατακτήσουμε. Επίσης, οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να δουν και τους αγώνες των Νέων που υπήρχε μεγάλη ζήτηση τη φετινή σεζόν.

Το δεύτερο που πρέπει να συγκρατήσετε είναι η οικογενειακή θύρα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους γονείς και τα παιδιά τους να βρεθούν στο γήπεδο. Μέσα και από τη διαδικασία των εισιτήριων διαρκείας, η ΠΑΕ στέκεται και στις ευπαθείς ομάδες. Εννοούμε ότι ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνουν 365 βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη τη στήριξή μας, μέσω του Foundation.

Έτσι δημιουργείται η θύρα κοινωνικής αλληλεγγύης. Επίσης, υπάρχει έκπτωση 10% για όσους συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Καραϊσκάκη. Μέσω των εισιτηρίων διαρκείας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέχει προνόμια στους οπαδούς του Ολυμπιακού και αφορούν την καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου. Για όλους αυτούς τους λόγους αξίζει οι φίλαθλοί μας να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας για τα οποία η διάθεσή τους ξεκινάει από σήμερα.

Πρόκειται για πραγματικά προνόμια και δεν πρόκειται για διαφήμιση σε φίρμες και δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον να τα χρησιμοποιεί καθημερινά, όπως η συνδρομή της Νόβα, ο λογαριασμός του κινητό του και η συνδρομή στο γυμναστήριο.

Όπως θα διαπιστώσετε υπάρχουν τρεις κατηγορίες καρτών, όπως και η Τζούνιορ που είναι διακοσμημένη από τον Λεόνε. Αν προσέξετε το εισιτήριο στο πίσω μέρος, θα δείτε ότι είναι το όνομα και τον αριθμό της θύρας, δηλαδή μια φανέλα του Ολυμπιακού μας.

Η καθυστέρηση στην παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας οφείλεται στην παρουσίαση του υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος, το οποίο δίνεται η δυνατότητα σε όσους θέλουν να αγοράσουν μέσω ίντερνετ το εισιτήριο διαρκείας. Πρέπει να τονίσουμε πως «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι το πιο ασφαλές γήπεδο στην Ελλάδα και όλοι οι γονείς μπορούν να έρθουν με το παιδί τους εδώ. Είστε δημοσιογράφοι και ξέρετε ότι πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και με το παραπάνω.

Ακόμα και σε ντέρμπι είναι σπάνιο να συμβεί κάτι που μπορεί να σου απαγορεύσει να έρθει στο γήπεδο. Στην οικογενειακή θύρα θα γίνει μια ανακαίνιση για να μπορούν να μετακινηθούν με άνεση οι μικροί μας φίλοι. Παρατηρώ τις οικογένειες που θέλουν να διευκολυνθούν για να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, τώρα όμως δίνεται αυτή η δυνατότητα. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα ασφάλειας του Καραϊσκάκη, πάρα μόνο αυτό που σας είπα».

Γιάννης Βρέντζος, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ

«Θα ήθελα, από την πλευρά μου, να υπενθυμίσω ότι μέσω του εισιτήριου διαρκείας και την εγγραφή που γίνεται στον Ερασιτέχνη, τα έσοδα που εξασφαλίζονται από τα νέα μέλη πηγαίνουν στα ταμεία του Ερασιτέχνη. Όποιος δεν μπορεί να αγοράσει διαρκείας, θα ήταν καλό να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη.

Είναι σημαντικό να είναι το Καραϊσκάκη γεμάτο και αυτό είναι που μας ξεχωρίζει από τους άλλους. Επίσης, αποτελεί ένα κίνητρο για τους παίκτες που επρόκειτο να έρθουν. Σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο, εμείς επενδύουμε. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για να δυναμώσει περισσότερο η ομάδα.

Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε εκτιμήσεις για τον αριθμό των εισιτήριων διαρκείας. Με αυτά που έχουμε κάνει ως διοίκηση πιστεύουμε ότι θα είναι περισσότερα από την περσινή σεζόν. Όσον αφορά τις χορηγίες και τη Nova, είναι επιχειρηματίες συζητήσεις που είναι εν εξελίξει. Και τα δύο θέματα αγγίζουν συνολικά το ποδόσφαιρο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης που ανέλαβε την ευθύνη της ΠΑΕ το 2010 φρόντισε για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας για να ενισχύσει τα έσοδα που έρχονται από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ. Είναι στρατηγική μας επιλογή και δεν θα επιτρέψουμε να γίνονται παιχνίδια πάνω σε αυτό το κομμάτι, αφού πρόκειται για τη βιωσιμότητα ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά το μπάτζετ, όπως σας είχαμε πει και στην παρουσίαση των κ.κ. Καρεμπέ και Ισά, θα είναι τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Άλλωστε, το βλέπετε και από τις κινήσεις που γίνονται. Ξέρουμε ότι τα έσοδα είναι λιγότερα, όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι να επενδύσουμε σημαντικά για την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτή εβδομάδα είναι σημαντική και θα υπάρξουν πολλές ανακοινώσεις και παρουσιάσεις ποδοσφαιριστών. Είμαστε στην αρχή της περιόδου και θα βλεπόμαστε συχνά το επόμενο διάστημα. Νομίζω ότι έχουμε μια πάγια τακτική να μην ανακοινώνουμε κάτι μέχρι να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως το θέμα το Ντομίνγκες είναι πιο προχωρημένο από του Αμαλφιτανό».

Παναγιώτης Μπαντούνας, υπεύθυνος εισιτηρίων της ΠΑΕ

Φέτος αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας ο κάθε φίλαθλος εξασφαλίζει την παρουσία του στους εντός έδρας αγώνες για τουλάχιστον για 25 ματς για τη Σούπερ Λίγκα, το Κύπελλο Ελλάδας, το Champions League και τα φιλικά του Αυγούστου. Επίσης, θα μπορούν να δουν και τα παιχνίδια των Νέων στο Champions League Νέων και το NextGen Series.

Στην οικογενειακή κερκίδα θα είναι μόνο παιδιά, ώστε να γίνει ευχάριστη για εκείνα η παρακολούθηση ενός αγώνα. Σε οποιαδήποτε άλλη θύρα θα υπάρχει έκπτωση που θα φτάνει το 30%. Η νέα καινοτομία είναι η θύρα κοινωνικής αλληλεγγύης, όπου θα έχουν πρόσβαση σπουδαστές, μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, συνταξιούχοι, τα ΑΜΕΑ χωρίς αμαξίδιο με αναπηρία 67% (απαιτούνται κάποια έγγραφα). ΤΑ ΑΜΕΑ μαζί με τον συνοδό τους δεν χρειάζονται εισιτήριο για να παρακολουθήσουν αγώνα του Ολυμπιακού. Όσοι κάτοχοι διαρκείας συμπληρώνουν 10 χρόνια στο γήπεδο, παίρνουν 10% έκπτωση για το διαρκείας

Η περίοδος ανανεώσεων ξεκινάει από σήμερα μέχρι τις 13 Ιουλίου. Επίσης, στις 6 του μήνα θα ανοίξουμε ειδικά για τους τωρινούς κατόχους, επειδή κάποιοι μπορεί να δουλεύουν τις προηγούμενες μέρες. Από εκεί και πέρα, στις 16 Ιουλίου θα μπορούν όλοι να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.

Για πρώτη φορά φέτος μπορεί κάποιος μπορεί να κλείσει το εισιτήριό του από το ίντερνετ. Επίσης, έχουμε call center και θα μπορεί ο κόσμος να καλεί στο 2104800920 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00. Ο τελευταίος είναι γνωστός τρόπος με την φυσική παρουσία για να αγοράσει το εισιτήριο. Οι τρόποι πληρωμής είναι με μετρητά, σε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με πιστωτική έως 12 δόσεις και επιταγή με άμεση διαταγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα υπάρχει τμήμα για την ανανέωση και την εγγραφή στον Ερασιτέχνη και αυτή δεν εμπεριέχεται στην τιμή των διαρκείας.

Θα ήθελα να σας τονίσω κάποιες παροχές. Οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα απολαμβάνουν μια σειρά από προσφορές από συνεργαζόμενους χορηγούς. Πιο αναλυτικά, είναι η συνεργασία με την Forthnet. Nova, Metropolitan, με το Herbalife (δωρέαν ανάλυση μέχρι τις 60%), στους Blue Brothers και στο Redstore όλοι οι κάτοχοί μας θα έχουν έκπτωση με κουπόνια 30% για όλα τα καταστήματα και μία ανάλογη για τη φανέλα της επόμενης σεζόν. Επίσης, όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα δικαιούνται έκπτωση χωρίς τα κουπόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: