Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Οι κάλπες της ΚΜΑ!!

Στα χέρια των μελών της ΚΜΑ, βρίσκεται η ετυμηγορία για τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και τον ρόλο που θα διαδραματίσει η ΚΜΑ, εάν και εφόσον παρουσιαστεί επενδυτής για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Άρης.
Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 9 το βράδυ, ενώ οι επιλογές που θα έχουν οι ψηφοφόροι της ΚΜΑ είναι δύο.

Η πρώτη θα υποστηρίζει την «Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 51% και άνω κατόπιν ελέγχου από ΚΜΑ και ΑΣ», ενώ η δεύτερη επιλογή την «Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 51% και  άνω χωρίς έλεγχο από ΚΜΑ και ΑΣ».
Παράλληλα, η ΚΜΑ εξέδωσε και διευκρινιστική ανακοίνωση τόσο για την ουσία της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, όσο και για την επιστολική ψήφο των μελών που θέλουν να συμμετέχουν στις εκλογές και βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Και στις δύο περιπτώσεις δίνεται το δικαίωμα στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει το 51%. Στην πρώτη περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσει κάποιος το 51% είναι να υπάρξει συνεννόηση με ΚΜΑ και ΑΣ ΑΡΗΣ προκειμένου να παραιτηθούν του δικαιώματός προτίμησής τους στην ΑΜΚ. Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επενδυτής να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο καταβάλλοντας το ποσό της αύξησης που θα απομείνει μετά την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης καθώς το ποσό που θα απομένει θα καλύπτει πάνω από το 51% του συνόλου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επενδυτής θα ελεγχθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η διαδικασία θα διαρκέσει από τις 09:00 έως τις 21:00 και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι όσοι είχαν δικαίωμα ψήφου στις τελευταίες εκλογές για τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καθώς και όσα μέλη εγγραφούν ή ανανεώσουν έως την έναρξη της διαδικασίας.
Ενημερώνουμε τα μέλη που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, ότι μπορούν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την ΑΜΚ παραδίδοντας στην Κοινωνία Μελών ΑΡΗ το ψηφοδέλτιο προτίμησής τους. Το ψηφοδέλτιο πρέπει να είναι τυπωμένο σε διάσταση Α4, διπλωμένο μέσα σε σφραγισμένο άσπρο φάκελο ψηφοφορίας διάστασης 11,5εκ x 23εκ (ίδιου με της διαδικασίας) και να μη φέρει σταυρούς ή αλλα διακριτικά. Ο άσπρος φάκελος της ψηφοφορίας θα πρέπει να περιέχεται σε σφραγισμένο φάκελο της επιλογής τους, μαζί με φωτοτυπία της ταυτότητας και έναν αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Ο φάκελος θα πρέπει να παραδοθεί μέχρι και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, μέσω ταχυδρομείου, courier ή από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση που φέρει το γνήσιο της υπογραφής στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (Γήπεδο Κλ. Βικελίδης, Παπαναστασίου 154, ΤΚ 54250)».
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: