Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

“Ισχυρό δίδυμο με Ανγκάθο και Μανιά”!!

Ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στον “Arena 89.4″, εξήρε την επιλογή του Άρη να αποκτήσει τον πρώην παίκτη του στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”, Μιχάλη Μανιά, λέγοντας επανειλλημένως πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με προοπτική και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει!
Αναλυτικά, όσα δήλωσε είναι τα ακόλουθα:
Για την επιλογή του Άρη να αποκτήσει τον πρώτο σκόρερ της περσινής Football League, Μιχάλη Μανιά: “Καλά έκανε ο Άρης και τον απέκτησε. Είναι ένας παίκτης με προοπτική. Πολύ καλός τακτικά, γενικώς είναι ένας καλός παίκτης. Δεν ξέρει κανείς που μπορεί να φτάσει ο Μανιάς!Έχει πολύ καλή επαφή με την εστία, είναι γρήγορος για το ύψος του και κοντρολαρισμένος. Τα είχαμε διαπιστώσει αυτά από τις προπονήσεις και από τα πρώτα φιλικά”.
Για την παρουσία του στον Απόλλων όταν μεταγγράφηκε από τον ΠΑΟ Ρουφ: “Στα πρώτα παιχνίδια έμπαινε συνήθως αλλαγή και όλοι λέγαμε πως θα βάλει γκολ. Τύχαινε και έβαζε γκολ, σε μερικά παιχνίδια στα πρώτα δέκα λεπτά είχε βάλει ήδη γκολ. Κάποια στιγμή, λέγαμε να τον βάζουμε αλλαγή για… γούρι (γέλια).
Δε νομίζω πως θα του πάρει πολύ χρόνο να προσαρμοστεί στον Άρη. Πολλές φορές έπαιζε και αριστερά, όντας δεξιοπόδαρος και συνέκκλινε προς τα μέσα, πατούσε πολύ μες στην περιοχή και σαν πλάγιος”.
Για το αν θα μπορέσει να αντέξει στην πίεση του κόσμου των “κιτρίνων”: “Σίγουρα, θα είναι μεγάλη η πίεση που θα ασκείται, αλλά έχει ποδοσφαιρικό θράσος και νομίζω πως μπορεί να ανταπεξέλθει”.
Για το αν μπορεί να πλαισιώσει επάξια τον Αγκάνθο στη “γραμμή κρούσης”, αλλά και για τον ερχομό του Γιάννη Παπαδόπουλου στον Άρη: Βεβαίως. Νομίζω πως μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Αγκάνθο. Δεν είναι δυνατό του σημείο η κεφαλιά, αλλά κατά τα λοιπά, ξαναλέω, πως έκανε πολύ καλή μεταγραφή ο Άρης. Όπως και ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον Άρη. Πιστεύω θα τον βοηθήσει πολύ κι αυτός”.
Για την προετοιμασία του Απόλλων Σμύρνης εν’ όψει της επιστροφής στα “μεγάλα σαλόνια” μετά από 13 χρόνια: “Σήμερα ξεκινάμε. Ο Απόλλων έλειψε 13 χρόνια από την πρώτη κατηγορία και θα είναι μια μεγάλη γιορτή σήμερα. Στόχος μας θα είναι, ασφαλώς, η παραμονή στην κατηγορία, όπως και κάθε ομάδα που προβιβάζεται”.
Για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν: “Οι ομάδες που ανεβαίνουν, συνήθως, δεν έχουν οικονομικά προβλήματα και έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καλύτερες επιλογές, υπό καλύτερες προϋποθέσεις και να κάνουν μια καλή πορεία. Ελπίζω πως θα γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με μεγαλύτερη ποιότητα. Βλέπω πως γίνονται καλύτερες κινήσεις από τις ομάδες και κυρίως από αυτές που έχουν περιορισμούς λόγω αδειοδότησης. Πέρυσι έγινε ξαφνικά το θέμα με τις αδειοδοτήσεις και πολλές ομάδες δεν ήταν έτοιμες γι’ αυτό το πράγμα. Φέτος είναι πιο έμπειρες και πιστεύω πως θα γίνει καλύτερο πρωτάθλημα.
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: