Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ευθυμιάδης στο Metropolis: «Όλοι μια γροθιά για το καλό του Άρη»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Ευθυμιάδης, όπου και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα τμήματα υποδομής: «Ο Άρης πάντοτε είχε καλές ακαδημίες, αλλά τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να επικεντρωθούμε σε αυτόν τομέα προκειμένου να βγάλουμε παίκτες και να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά. Δοκιμάζουμε πολλούς παίκτες από τις ομάδες Κ20 και Κ17 προκειμένου να προωθήσουμε αυτούς που αξίζουν. Κατά τη γνώμη μου, αυτό πρέπει να είναι το μοντέλο για όλα τα αθλήματα»

Για τον ανασταλτικό παράγοντα που αποτελεί το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας: «Το ξέρουμε και το έχουμε δει και προχωρούμε σε κάποιες πληρωμές. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βγάλουμε παίκτες από τα σπλάχνα μας για αυτό και κάναμε κάποιες κινήσεις, πήραμε τεχνικό διευθυντή. Ωστόσο, χρειάζεται υπομονή το συγκεκριμένο πλάνο θέλει χρόνια για να αποδώσει. Είμαστε διατεθειμένοι να βαδίσουμε αυτή την οδό. Είναι κεντρική επιλογή της διοίκησης. Πρέπει να φροντίσουμε και τις εγκαταστάσεις. Καμία ομάδα δεν γίνεται μεγάλη αν δεν έχει υποδομές σε εγκαταστάσεις. Χάσαμε χρήματα σε «καραβιές» παικτών χωρίς να κοιτάξουμε τις υποδομές.

Για τη θέση πάνω στις εκλογές της ΚΜΑ για την αύξηση:
«Είμαι υπέρ του 51% με έλεγχο. Όποιος θέλει να πάρει την ομάδα, να έρθει στη λέσχη, να μας καταθέσει κάποια πράγματα για να ελέγξουμε, να μας καταθέσει το πλάνο του και με την ευχή μας να προχωρήσει».

Για το έργο της νέας διοίκησης: «Ο πρόεδρος δήλωσε ότι όσα χρήματα απαιτούνται για τις τρέχουσες υποχρεώσεις θα καταβληθούν. Μέχρι στιγμής ο πρόεδρος καταβάλει προσωπικά του χρήματα για να καλύφθούν οι υποχρεώσεις. Στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε το όνομα του Άρη και πιστεύω πως θα μας δοθεί η ευκαιρία.Όπως δηλώσαμε το αγωνιστικό είναι πολύ σοβαρό, αλλά εξίσου σοβαρό είναι να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τα όργανα διοίκησης του Άρη. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Πρέπει να θέσουμε αυτό ως κύριο στόχο. Αλλιώς δεν πρόκειται να έχουμε εισροή χρημάτων, αφού ο κόσμος είναι ο κύριος αιμοδότης της ομάδας. Μέχρι στιγμής υπάρχει καχυποψία και είναι λογικό»

Για τα επόμενα βήματα της νέας διοίκησης: «Πρέπει να κλείσουμε το άρθρο 99, να ξέρουμε πόσα χρήματα είναι να πληρώσουμε, έπειτα να κλείσουμε το μπάτζετ της νέας χρονιάς και μετά όλα τα άλλα. Βλέπω πάντως πως σιγά σιγά υπάρχει αλλαγή κλίματος, όμως αυτό θέλει το χρόνο του, με προσπάθεια και καθημερινή απόδειξη στην πράξη».

Για τη χαμηλή συμμετοχή του κόσμου στην ΚΜΑ: «Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο. Έχω συμμετάσχει στη λέσχη σε όλες τις εκφάνσεις της. Τώρα είμαστε στα χαμηλά, αλλά με έργο σε καθημερινή βάση θα αντιστραφεί το κλίμα. Ο κόσμος θέλει να δει δουλειά και έργα. Αν ο κόσμος δει πως τα χρήματα του πιάνουν τόπο θα επιστρέψει αμέσως».

Για την εσωτερική αντιπαλότητα στο σύλλογο: «Η κάθε αντιπαλότητα σε οποιοδήποτε χώρο ζημιώνει. Ωστόσο, αντιπαλότητες θα υπάρχουν. Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι πρέπει τις όποιες διαφωνίες να τις συζητούμε στα κατάλληλα όργανα του συλλόγου όπως είναι η Λέσχη, όχι στα ραδιόφωνα, αυτό είναι που κάνει κακό. Όταν μια οικογένεια συζητάει θα υπάρξουν διαφωνίες. Οφείλουμε να σεβόμαστε την άποψη των πολλών και να έχουμε μα κοινή πορεία προς τα έξω. Όλοι πρέπει να είμαστε συστρατευμένοι για να κάνουμε μεγάλο τον Άρη. Όλοι να είμαστε μια γροθιά για να φτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: