Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Είμαστε πανέτοιμοι για το πιο trendy πρωτάθλημα!!

Προβλέπει και εξηγεί ο Αποδυτηριάκιας γιατί το προσεχές θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα... 
Είμαστε πανέτοιμοι για το πιο trendy πρωτάθλημα
Μετά τις συνταρακτικά ευχάριστες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα πάντα όλα υπόσχονται ότι το προσεχές πρωτάθλημα θα είναι το πλέον συναρπαστικό όλων των εποχών.
Πρώτα-πρώτα ξεφορτωθήκαμε την ΑΕΚ κι ένα ακόμα χωριό, η Καλλονή, μετά τον Πλατανιά, σηκώνει το φλάμπουρο του στην σούπερ λίγκα. Ο Μαρινάκης πιά δεν μιλάει χωρίς να έχει το χέρι στην τσέπη και δηλώνει φόρα παρτίδα πως όσα λεφτά χρειάζεται ο Ολυμπιακός θα τα σπρώξει με τη μία.
Ο Αλαφούζος έκανε πράξη τη δέσμευση του και το κανάλι του, ο σκάυ, γίνεται πράγματι χορηγός στην ομάδα, με συνέπεια να πανηγυρίζει σύμπασα η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Στον ΠΑΟΚ όλα δουλεύουν ρολόϊ διότι στελέχη και παίκτες συνειδητοποίησαν πως με το παραμικρό θα τους σουτάρει ο Σαββίδης, με πρώτο και καλύτερο τον Χουμπ Στέφενς.
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Τα πράγματα σ'όλα τα ταμπλώ μιλάνε μόνα τους. Η νόβα θα δώσει περισσότερα λεφτά, ο Μελισσανίδης περιμένει πως και πως να μπουκάρει στον ΟΠΑΠ να μοιράσει κι αυτός πακέτο στις ΠΑΕ. Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε το άριστο πρωτάθλημα της Ιστορίας.

Για δύο χειρουργεία του Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr

Απο Παναθηναϊκό μέχρι ΠΑΟΚ, σε κάθε ευκαιρία υποστηριζόταν ότι ο Μαρινάκης ελέγχει το παρασκήνιο και δίνει εντολές στη διαιτησία. Αν πράγματι συμβαίνει αυτό και επειδή τον έχουν πάρει χαμπάρι οι δύο μεγαλύτεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, τι μπορεί να κάνει ο ευτραφής εφοπλιστής;

Δύο σφαγές του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη. Το κοράκι μιλημένο και με την άδεια της αστυνομίας δεν θα άφηνε να κερδίσει ο Θρύλος. Ακόμα, ο Μαρινάκης, για ξεκάρφωμα πάντα, θα έδινε εντολή να γίνουν δύο χειρουργεία στη Λεωφόρο. Υπέρ του Παναθηναϊκού, βέβαια.

Και το πρωτάθλημα θα ξανάπαιρνε, σιγά μην το χάσει, ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης για όσα φαιδρά έχουν πει σε βάρος του θα γελοιοποιούσε Σαββίδη και Αλαφούζο. Πέναλτυ, ρεεεε!

 
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: